Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟ Κουφαλίων – ΑΕ Αλεξάνδρειας 1-2

DSCN0068

Στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Κουφαλίων, ο τοπικός ΠΑΟ υποδέχτηκε την ΑΕ Αλεξάνδρειας, δύο φιλόδοξες ομάδες που θα επιδιώξουν φέτος την άνοδο στη Γ Εθνική

Στην ομάδα της ΕΠΣ Μακεδονίας αγωνίζονται δύο Ημαθιώτες, ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕ Αλεξάνδρειας και του Αιγινιακού, Γιώργος Κύρου αλλά και ο Αντώνης Παπατζίκος, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με ιδιαίτερη επιτυχία στον Αγροτικό Αστέρα.

Πολλά και τα περισσότερα θετικά τα στοιχεία που προκύπτουν από το σημερινό φιλικό για την ομάδα της Ημαθίας.

Ο Κυριάκος Καρασαββίδης επέλεξε σήμερα να ξεκινήσει με τους πιο έμπειρους παίκτες και στο δεύτερο να ρίξει στον αγωνιστικό χώρο τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είχαν εξαιρετική παρουσία και μάλιστα ο Γιοβανόπουλος ήταν αυτός που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, με μια ωραία ατομική προσπάθεια και ιδανικό τελείωμα στο 84ο λεπτό.

Όπως συμβαίνει στα περισσότερα παιχνίδια, οι “πράσινοι” μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, πίεσαν τον αντίπαλο, κυκλοφόρησαν ωραία τη μπάλα αλλά δεν μπορούσαν να πατήσουν περιοχή και να γίνουν απειλητικοί στα καρέ του Κύρου. Ωστόσο, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 33′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σαρηγιαννίδη, το οποίο κέρδισε ο Αναστάσης.

Οι γηπεδούχοι, που εμφανίζονται ιδιαίτερα φιλόδοξοι για τη νέα σεζόν, έφτασαν στην ισοφάριση στο 59′, ένα διάστημα στο οποίο ανέβασαν την απόδοση τους. Ωστόσο, την τελευταία λέξη την είπε ο νεαρός Γιοβανόπουλος, ο οποίος έδωσε στην ομάδα του την πρώτη φιλική νίκη μετά από τρεις εκτός έδρας ήττες κόντρα σε ομάδες Γ Εθνικής.

Η σύνθεση της ΑΕ Αλεξάνδρειας :

Μυλωνάς, Πέικος, Ιορδανόπουλος, Νικολόπουλος, Μπόσκος, Σαρηγιαννίδης, Αβραμόπουλος, Γρηγοριάδης, Αναστάσης, Λίτσι, Πέτκος. Αγωνίστηκαν και οι Γκατζούφας, Κούκλας, Γκιουλέκας, Τσιρίδης, Τζιλόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Γιοβανόπουλος, Λέκκας και τρεις υπό δοκιμή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected