Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Χαλ – Λέστερ 2-1 (tweets)

CpvgRB3WAAEbD_2Στο πρώτο παιχνίδι για τη νέα σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ η πρωταθλήτρια Λέστερ δεν τα κατάφερε κόντρα στην Χαλ των χιλίων προβλημάτων και γνώρισε την ήττα με 2-1.

Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι μπορεί την περσινή ονειρική σεζόν να έχασε μόλις τρία ματς και να κατέκτησε το πρωτάθλημα αλλά φέτος ξεκίνησε με το αριστερό. Η Χαλ, που το καλοκαίρι έμεινε με δώδεκα επαγγελματίες παίκτες και είναι το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό από τους μπούκερς, φάνηκε σκληρό καρύδι.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να είχαν χίλια προβλήματα να αντιμετωπίσουν αλλά μπήκαν στο γήπεδο με σκοπό να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα και τα κατάφεραν.

Το πρώτο τέρμα της φετινής Πρέμιερ Λιγκ ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Μετά από κόρνερ του Σνόντγκρας από τα αριστερά, ο Άμπελ Ερνάντεζ έπιασε ένα εντυπωσιακό εναέριο «ψαλιδάκι» και έστειλε την μπάλα στον ουρανό των διχτύων του Σμάιχελ, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, η Λέστερ μπήκε πολύ δυνατά και κατάφερε να ισοφαρίσει μόλις ένα λεπτό μετά την έναρξη του ημιχρόνου, με πέναλτι του Μαχρέζ, ένα πέναλτι όμως που σηκώνει πολύ συζήτηση για το αν ήταν ή όχι μέσα στην περιοχή. Αυτό το γκολ δεν πτόησε τους γηπεδούχους, οι οποίοι δέκα λεπτά αργότερα ανέκτησαν το προβάδισμα, αυτή τη φορά με γκολ του Σνόντγκρας, ο οποίος σκόραρε με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι. Το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους καθώς η Χαλ άντεξε στην πίεση της Λέστερ με αποτέλεσμα το αουτσάιντερ να ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν, σε αντίθεση με τους Πρωταθλητές Αγγλίας που μπήκαν με το… αριστερό στη νέα χρονιά. Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη φορά που η πρωταθλήτρια Αγγλίας χάνει στην πρεμιέρα μετά από το 1989.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected