Κατηγορίες
Διάφορα

Άλλη μια εξαγορά από τη Microsoft, αυτή τη φορά της εταιρίας “Beam” ιδιοκτησίας 18χρονου!

beam

Η εταιρεία Beam ιδρύθηκε από τον 18χρονο Matt Salsamendi μόλις πριν από οκτώ μήνες στο Σιάτλ των ΗΠΑ και απασχολεί ήδη 24 εργαζόμενους.

Σύμφωνα με το insider.gr, ουσιαστικά πρόκειται για μια διαδραστική πλατφόρμα live streaming που απευθύνεται σε gamers.

Ο νεαρός επιχειρηματίας τράβηξε από την πρώτη στιγμή τα βλέμματα, όταν παρουσίασε την εταιρεία του στον διαγωνισμό Startup Battlefield του παγκόσμιου τεχνολογικών φορέα start-ups TechCrunch Disrupt τον Μάιο. Όπως εξήγησε, «οι παραδοσιακές πλατφόρμες δεν παρέχουν τη δυνατότητα στους χρήστες να συμμετέχουν». Απ’ ό,τι φαίνεται, έπεισε τους «κυνηγούς ευκαιριών» της Microsoft και έτσι η νεοφυής εταιρεία μπήκε υπό τη σκέπη του κολοσσού της Silicon Valley.

Με την κίνηση της αυτή, η Microsoft επενδύει στον στρατηγικό τομέα του Xbox Live -που έχει αναδειχθεί ως μία από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες social gaming.

Η κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας δήλωσε με ανάρτησή της σε blog «ενθουσιασμένη» με τις επιδόσεις της Beam στο συνδυασμό «παρακολούθησης και παιχνιδιού» και εμφανίζεται πεπεισμένη ότι με την εξαγορά αυτή το Xbox Live θα γίνει «πιο κοινωνικό και πιο διασκεδαστικό».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected