Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας – Θύελλα Σταυρού 1-1 (photos+vid)

84b16a_ea6fba09b3364c0bac7e09825d56ca77-mv2_d_4295_2764_s_4_2Μπροστά σε 150 περίπου θεατές, που έδωσαν βροντερό παρόν για να δουν από κοντά τον νέο Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, η γηπεδούχος ομάδας και η Θύελλα Σταυρού αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας.

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο, διαστήματα στα οποία πέτυχαν και τα τέρματα, ενώ την παράσταση έκλεψε ο φωτεινός πίνακας, που τέθηκε κανονικά σε λειτουργία και απέσπασε τα άκρως θετικά σχόλια των παρευρισκομένων.

Η ομάδα του Φίλιππου Πέιου μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, κράτησε περισσότερο τη μπάλα και κατάφερε να πάρει “κεφάλι” στο σκορ στο 33′ με τέρμα του Νικήτα Σαρηγιαννίδη, μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια.

Στο δεύτερο μέρος και ενώ ξεκίνησαν οι κατά συρροή αλλαγές από τους δύο προπονητές, η Θύελλα ανέβασε στροφές και έφτασε στην ισοφάριση με τον Κοσέογλου στο 70ο λεπτό.

Αυτό ήταν το δεύτερο φιλικό για την ομάδα του Δημήτρη Γιουρόπουλου, μετά το 0-1 της Τετάρτης (10/8) από το Μακροχώρι ενώ για τους “κυανόλευκους” ήταν η πρώτη αναμέτρηση μετά από 5 μέρες προετοιμασίας.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας : Λιακόπουλος, Χατζής, Αργυρόπουλος, Λιάπης, Αυτζής, Μπάκανος, Τσανασίδης, Λυμούσης Ν., Φασίδης, Γαβριηλίδης, Σαρηγιαννίδης. Αγωνίστηκαν και οι Λυμούσης (Τ), Λέκκα, Τζιάλι, Αργυρόπουλος, Μονοσπιταλής, Κοτσαγκόγκος, Ισλαμίδης, Ντόγος, Χαλίλι, Καλολιμνιώτης. Δημούλτσης, Αποστόλου

Θύελλα Σταυρού : Αποστολίδης, Κανδηλίδης, Καραβασίλης, Κούνιος, Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης, Μυλωνάς Αχ., Σταυρίδης, Ισλάμι, Κατσιγιαννόπουλος, Λικολάρης. Αγωνίστηκαν και οι Ριστέμογλου, Τσορακλίδης, Κοσέογλου, Μάρτος, Σαρηκυριακίδης, Κατσαπελίδης, Μυλωνάς Γ., Σπάτα, Γκριτζαλιώτης

https://www.youtube.com/watch?v=1n5JVFbKyvw

περισσότερες φωτογραφίες στο megasagmarinas.wixsite.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected