Super League 1

Πανιώνιος – Ατρόμητος 1-1

Cp06MGuWIAAW3NT CpwnDpoUMAE2HC6

Με τον Σέρβο Βλάνταν Μιλόγεβιτς να κάθεται για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας, ο Πανιώνιος αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) με τον Ατρόμητο, σε φιλικό που έδωσαν οι δύο ομάδες στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Το 1-0 έγινε στο 19′ όταν ο Ανσαριφάρντ πέρασε τον Παπαδόπουλο και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και δεύτερο γκολ στο 30′, όταν ο Μασούντ έδωσε στον Μασούρα και αυτός με το σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Όπως αναφέρει το sentragoal.gr, ο Ατρόμητος ανέβασε ρυθμούς στο δεύτερο μέρος και στο 61’ ισοφάρισε, όταν ο Λε Ταλέκ έπιασε την κεφαλιά, με τον Θεοδωρόπουλο να μην είναι σε θέση να απομακρύνει. Στο 83′ το σουτ του Μασούντ εξουδετέρωσε ο Γκορμπούνοφ, ενώ ο Λευκορώσος έπιασε και το μακρινό σουτ του Ολαϊτάν στο 89′.

Συνθέσεις

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Θεοδωρόπουλος, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Αντωνιάδης, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας, Μπεν, Μασούντ, Ανσαριφάρντ. Έπαιξαν και οι: Πατσατζόγλου, Ολαϊτάν, Τασουλής, Καθάριος, Γκιοατά, Ντουρμισάι, Κρητικός, Πινιώτης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ν. Παπαδόπουλος, Γκουγκούδης, Ζησόπουλος, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Ούμπιντες, Μπρίτο, Μπάγκα, Βασιλείου, Λημνιός, Δ. Παπαδόπουλος. Έπαιξαν και οι: Κιβρακίδης, Κατράνης, Γροντής, Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Λε Ταλέκ, Φυτανίδης, Τσατσόπουλος, Μπαστακός, Νάτσος, Κεϊτά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected