Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Δύο ακόμη προσθήκες για τον Πιερικό!

catsΔύο ακόμη ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε ο Πιερικός.

Όπως αναφέρει το Pieriasport, η ομάδα της Κατερίνης απέκτησε δυο “δουλεμένα” παιδιά από τον Πλατανιά Χανίων που έχουν διάθεση για διάκριση και στόχους να παίξουν ποδόσφαιρο σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Η ανακοίνωση απόκτησης των δύο ποδοσφαιριστών:

“Ο Πιερικός ανακοινώνει την απόκτηση του Σπύρου Παναγιωτίδη.

Γεννημένος 31/9/1995 ο Θεσσαλονικιός ποδοσφαιριστής, ξεκίνησε την πορεία του από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια έπαιξε σε εθνικά και τοπικά πρωταθλήματα με τη φανέλα του Κιλκισιακού, της Δόξας Χέρσου και του Αχιλλέα Τριανδρίας, για να καταλήξει το 2014 στον ΑΟ Πλατανιά της Σούπερ Λίγκας.

Εκεί έπαιξε στην Κ20 της ΠΑΕ της Κρήτης για επιλεχθεί να ακολουθήσει την επόμενη χρονιά (2015) την ανδρική ομάδα στην προετοιμασία. Αν και ήταν ο μόνος ποδοσφαιριστής που το κατάφερε αυτό, ήταν άτυχος αφού ένας τραυματισμός του στέρησε την ευκαιρία να διεκδικήσει το επαγγελματικό συμβόλαιο.

Με μεγάλη δίψα για την 2η ευκαιρία και απόλυτα έτοιμος μετά την αποθεραπεία του, επιστρέφει με τη φανέλα του Πιερικού για να κερδίσει αυτό που στερήθηκε απο τη χρονιά που τελείωσε.

Αγωνίζεται στον άξονα τόσο σαν αμυντικός, όσο και σαν επιθετικός χαφ.

“Ο Πιερικός τον καλωσορίζει και του εύχεται ολόψυχα να πραγματοποιήσει τους στόχους του, μέσα από την καλή πορεία της ομάδας μας.

Ανακοίνωση απόκτησης Σπύρου Κολομπάκη.

Ο Πιερικός ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου (γεν. 20/3/1996) ποδοσφαιριστή Σπύρου Κολομπάκη.

Το νέο απόκτημα του Πιερικού, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομής του Πλατανιά Χανίων (Σούπερ Λίγκα) και διετέλεσε αρχηγός στις ομάδες Κ15 και Κ20 της Κρητικής ομάδας με την οποία σε επίπεδο ανδρών, έχει συμμετοχές σε προετοιμασίες και φιλικά παιχνίδια.

Στη συνέχεια μεταπήδησε στον ΑΟ Λεβάντε και τη Γ΄εθνική κατηγορία (σεζόν 2015-2016) με καλές παρουσίες, πολλές συμμετοχές και 2 γκολ στο ενεργητικό του.

Παίζει στα άκρα καλύπτοντας τόσο τα μετόπισθεν, όσο και το χώρο του κέντρου στη δεξιά πλευρά.Ο Πιερικός καλωσορίζει τον ποδοσφαιριστή και του εύχεται πολλές επιτυχίες και μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected