Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Διπλό “χτύπημα” και τι…χτύπημα από τον Κεραυνό Επισκοπής!

DSCN0251 11917491_131327307216563_4222792298556081336_n

Και ενώ φαινόταν πως υπάρχει μια ύφεση όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση των ομάδων, ο Κεραυνός Επισκοπής…ταράζει τα νερά και προσθέτει στο ρόστερ του δύο ποδοσφαιριστές που έχουν συνηθίσει στον πρωταθλητισμό!

Ο λόγος για τους Βασίλη Γιαουτζή και Γρηγόρη Ηλιάδη, αμφότεροι παίκτες των δύο ομάδων που κατέκτησαν την κορυφή την περσινή χρονιά αλλά και με παραστάσεις από υψηλό επίπεδο, ικανές να βοηθήσουν σημαντικά τον Κεραυνό για την επίτευξη των στόχων του.

Θυμίζουμε πως ο Βασίλης Γιαουτζής είχε συμφωνήσει και είχε ενταχθεί κανονικά στις υποχρεώσεις του Αλμωπού Αριδαίας, ωστόσο για προσωπικούς λόγους αποφάσισε να μην συνεχίσει στην ομάδα της Πέλλας και έκτοτε έκανε επαφές με συλλόγους της Ημαθίας για να αγωνιστεί φέτος και πάλι “εντός των τειχών”. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, με θητεία σε ΑΣ Ειρηνούπολης, Λευκάδια, Αιγινιακό, ΠΑΟΝΕ και Νέους του Άρη, είναι η 9η κατά σειρά μεταγραφή του Κεραυνού που ενισχύει ακόμη περισσότερο την μεσοεπιθετική του γραμμή.

Ο Γρηγόρης Ηλιάδης, μετά από μια πολύ καλή χρονιά στον ΦΑΣ Νάουσα, που ολοκληρώθηκε με το πρωτάθλημα αλλά και την άνοδο στη Γ Εθνική, αποφάσισε να μη συνεχίσει στους “κυανόλευκους” και από σήμερα μπαίνει και πάλι στην ίδια διαδικασία (σ.σ. του πρωταθλητισμού) την οποία και γνωρίζει καλά. Τόσο στην παρουσία του στον Αλμωπό Αριδαίας τη σεζόν 2014/2015 (κυπελλούχος Πέλλας) όσο και με το Μακροχώρι παλαιότερα, ξέρει πολύ καλά την ψυχολογία και τις ανάγκες μιας ομάδας που κυνηγά τον τίτλο.

Με τις δύο αυτές προσθήκες, ο Κεραυνός ενισχύεται πολύ ενόψει της νέας σεζόν και απομένει πλέον μία ακόμη προσθήκη για την οποία υπάρχουν ήδη προχωρημένες επαφές και ίσως εντός της ημέρας να υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected