Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Κεραυνός Επισκοπής : “Κανείς δεν είναι πάνω από τον σύλλογο”

EpiskopiΣε έντονο ύφος και με στόχο να κάνει γνωστή τη θέση της όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις με τους Βασίλη Γιαουτζή και Γρηγόρη Ηλιάδη, είναι η ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγο ο Κεραυνός Επισκοπής.

Στην εν λόγω ανακοίνωση, η διοίκηση της ομάδας τονίζει πως με τους δύο ποδοσφαιριστές υπήρξε καταρχήν συμφωνία και πως ζήτησαν διορία δύο ημερών για να απαντήσουν και κλείνει με την διατύπωση πως πάνω από τον σύλλογο δεν μπορεί να μπει κανείς.

Αναλυτικά :

“Η διοίκηση του Κεραυνού Επισκοπής θέλει να προβεί σε διευκρινιστική ανακοίνωση σχετικά με τις συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές Γρηγόρη Ηλιάδη και Βασίλη Γιαουτζή. Με τους εν λόγω παίκτες, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία και συνάντηση αντίστοιχα, υπήρξε καταρχήν συμφωνία για συνεργασία ενός χρόνου, με τους ίδιους να ζητούν δύο μέρες προθεσμία για την περαιτέρω διαδικασία (έγγραφα, προκαταβολή κτλ). Επιθυμία του προπονητή είναι η συνεργασία και με τους δύο ποδοσφαιριστές και για το λόγο αυτό υπήρξε η σχετική επικοινωνία.

Ωστόσο, μετά το πέρας της διορίας που ζήτησαν οι παίκτες, η διοίκηση θα προβεί σε ανακοίνωση με λεπτομερή αναφορά για την όλη διαδικασία.

Ως διοίκηση του Κεραυνού Επισκοπής, που έχει ιστορία και ύπαρξη πολύ παραπάνω από μας ως μέλη του ΔΣ και από οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή, οφείλουμε να διατηρούμε το ύφος και το επίπεδο του συλλόγου, έχοντας και ευθύνη βεβαίως τόσο απέναντι στους φιλάθλους όσο και στους ποδοσφαιριστές που ανήκαν ή ανήκουν πλέον στην ομάδα.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected