Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Αλμωπός Αριδαίας – Κεραυνός Επισκοπής 3-1 (photos+vid)

28490528284_549375da43_c

Ανοιχτό παιχνίδι παρακολούθησαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν σήμερα (20/8) στο Δημοτικό Γήπεδο Αριδαίας.

Ο τοπικός Αλμωπός, που φέτος θα αγωνιστεί στη Γ Εθνική, αντιμετώπισε τον Κεραυνό Επισκοπής Ημαθίας, που φέτος έχει ενισχυθεί σημαντικά βάζοντας στόχο την άνοδο από την Α1 Ερασιτεχνική του νομού.

Οι γηπεδούχοι φανέρωσαν βελτίωση σε αρκετούς τομείς στον τρόπο παιχνιδιού τους και έδειξαν πως με την απαραίτητη δουλειά που απομένει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος (11/9), θα είναι απόλυτα έτοιμοι για τη νέα πρόκληση.

29112213305_0d60841356_cΑπό την άλλη πλευρά, η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου ταξίδεψε στη βόρεια Πέλλα με 15 παίκτες, είχε πολύ καλή απόδοση στα πρώτα 45 λεπτά και μετά το νικηφόρο φιλικό κόντρα στον ΦΑΣ Νάουσα, έδειξε και πάλι πως είναι σε καλό δρόμο.

Το σκορ άνοιξε στο 3ο λεπτό για τους “κυανόλευκους” ο Κιουλτσόπουλος, με τον Κεραυνό να φτάνει στην ισοφάριση στο 40′ με ένα εξαιρετικό μακρινό σουτ του Παραστατίδη.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη κατάφερε να πάρει και πάλι προβάδισμα στο σκορ χάρη σε τέρμα του Τσιμτσιρίδη ο οποίος με πλασέ νίκησε τον Λίκα.

Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε όταν σε μακρινό σουτ του Καπουσούζη, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς και ο νεαρός Σιδώρης (υπό δοκιμή) εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια και με προβολή πέτυχε το τελευταίο τέρμα της συνάντησης.

Επόμενο φιλικό για τον Αλμωπό, αύριο Κυριακή (21/8) στις 18.00 στη Νεάπολη κόντρα στον Μακεδονικό, ενώ η ομάδα της Ημαθίας υποδέχεται στην Επισκοπή την ΑΕ Αλεξάνδρειας την Τετάρτη 23/8

Συνθέσεις

Αλμωπός Αριδαίας : Εϊτιτζάν (υπό δοκιμή), Αβραμίδης, Κουτρούμπαλος, Παντελίδης, Κοβάτσης, Ελευθεριάδης Λ., Παπαζούδης, Τσιμτσιρίδης, Καπουσούζης, Ζαρογιάννης, Κιουλτσόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Καραγιαννίδης, Μουρατίδης, Μιχαηλίδης, Παπασυμεών, Καμπάνης, Σιδηρόπουλος, Σιδώρης (υπό δοκιμή)

Κεραυνός Επισκοπής : Λίκα, Μανδάλης, Λέσκας, Μπλούκας, Βοτάρης, Παπαδόπουλος, Ορφανίδης, Εμμανουήλ, Παραστατίδης, Ουρούτσι, Σαμιώτης. Αγωνίστηκαν και οι Σταματέλος, Ντέλλας, Λύτης, Μάρκου

περισσότερες φωτογραφίες στο karatzova.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected