Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας – ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet” 3-1 (photos)

DSCN9934Πρώτη φιλική νίκη για τον Αχιλλέα Νάουσας, που…εγκαινίασε το γήπεδο των Λευκαδίων με μια καλή εμφάνιση.

Η ομάδα του Παναγιώτη Καραμεταξά παρουσίασε σήμερα αρκετά από τα στοιχεία που φανέρωσε την περσινή χρονιά : πάθος, δύναμη στις μονομαχίες, πολύ τρέξιμο και πρεσάρισμα στον αντίπαλο, με αποτέλεσμα να φτάσει στο τελικό 3-1.

Από την άλλη πλευρά, οι “κιτρινόμαυροι” προβλημάτισαν με την απόδοση τους. Έχοντας δεχτεί 7 τέρματα στα τρία φιλικά προετοιμασίας και σκοράροντας τέσσερα, παρουσιάζουν αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους και φαίνεται πως χρειάζεται ακόμη περισσότερη δουλειά στις 9 μέρες που απομένουν μέχρι την επίσημη έναρξης της σεζόν.

Οι 100 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Λευκαδίων, έδρα πλέον του Αχιλλέα, είδαν τους “κυανόλευκους” να παίρνουν προβάδισμα στο σκορ με την απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Χριστόφορου Γιάτσου.

Το 1-0 παρέμεινε μέχρι και την ανάπαυλα, ένα διάστημα στο οποίο χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες και το σκορ αδικεί τις δύο ομάδες που προσπάθησαν να σκοράρουν.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και ενώ ξεκίνησαν σταδιακά οι αλλαγές από τους δύο πάγκους, ο Γιώργος Τσαρτσίου με ωραία ατομική προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, μια φάση που θα δείτε αργότερα στο βίντεο του SportsUp.

Η συνέχεια ήταν ανάλογη για τον Αχιλλέα, που πέτυχε και τρίτο τέρμα με ωραίο σουτ του…αγέραστου Παναγιώτη Καραμεταξά ενώ ο ΓΑΣ κατάφερε να μειώσει το σκορ προς το τέλος της αναμέτρησης με τον υπό ένταξη Καντσάδη.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νάουσας : Μπουμπουλέντρας, Γιάτσος, Βακαλίδης, Γκέτσος, Μπαξεβάνος, Στογιάννος Γ., Σαμαράς Τ., Σαμαράς Δ., Κοσμάς, Κακούδης, Τζιώνας. Αγωνίστηκαν και οι Μάραντης, Καραμεταξάς, Τσαρτσίου, Μπογιατζόγλου, Δροσούνης, Ρώσσιος, Στογιάννος Ρ.

ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet” : Αντιφάκος, Μποζίνης, Τζιβάρας, Μισαηλίδης, Κατσουγιαννόπουλος, Μπούφι, Οικονόμου Α., Οικονόμου Χ., Καψάλης, Σπανός, Σιδηρόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Χαβιαρόπουλος, Γρυπούδης, Χαραλαμπίδης, Κελέσμητος, Κωστογλούδης, Καϊσίδης, Κουκοτσίδης, Καντσάδης.

δείτε φωτορεπορτάζ :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected