Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – ΓΑΣ Ροδοχωρίου 1-1 (photos+vid)

DSCN9987 DSCN9988

Παιχνίδι με χαρακτηριστικά επίσημου αγώνα ήταν το σημερινό (27/8) στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Γεωργίου.

Ο τοπικός Απόλλων και ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 και πλέον μετρούν αντίστροφα για την επίσημη έναρξη της σεζόν με το Κύπελλο Ερασιτεχνών, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από τις πολλές χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν, από τα δύο τέρματα (ένα σε κάθε ημίχρονο) αλλά και τον σοβαρό τραυματισμό του Νίκου Τσαγκερά, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε έχει υποστεί εξάρθρωση κλείδας και θα μπει άμεσα στο χειρουργείο για αποκατάσταση.

Πριν προχωρήσουμε στο υπόλοιπο ρεπορτάζ, πάρτε μια γεύση από τη σωρεία ευκαιριών εκατέρωθεν στα πρώτα 30 λεπτά!

Το πρώτο γκολ της συνάντησης σημειώθηκε στο 50ο λεπτό, με φάση – καρμπόν όπως και στο φιλικό του ΓΑΣ στη Βεργίνα και συγκεκριμένα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χρήστου Μπρέγκου.

Σε ένα δεύτερο μέρος που οι δύο προπονητές, προχώρησαν σε πολλές αλλαγές παικτών, ο Απόλλων κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια με τον Γιώργο Πελεκίδη, που πέτυχε το πρώτο του τέρμα με την πράσινη φανέλα

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παπαδάκης, με μοναδικό βοηθό τον Παυλίδη Θ.

13866611_711066849033090_147466251_n

Συνθέσεις

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Γαϊτανίδης, Καρολίδης, Ορφανίδης, Τρούπκος, Δημητρούσης, Ρόκο, Μαγγίζης, Κουτρουλιάς, Καρολίδης, Χρυσόπουλος, Σαρκατζής. Αγωνίστηκαν και οι Δουΐτσης, Παπαρέντης, Τουλουμτζής, Μποζίνης, Γερμάνης, Γκαλαΐτσης, Πελεκίδης, Σαντίνι, Χριστοδουλόπουλος.

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Κασαπίδης, Κοτζαχρήστος, Τσίπης, Θεοδωρόπουλος, Τενεκετζή, Τσαγκεράς, Ντατσής, Βούλγαρης, Φρέντι, Μπρέγκου, Παπαδής. Αγωνίστηκαν και οι Εξαρχόπουλος, Βαϊναλής, Πέτγαζλης, Κακούδης, Γεωργιάδης, Κέβιν, Μωυσίδης, Ευθυβούλης, Τάσο, Κίτσος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected