Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Καβάλα – Πανθρακικός 3-1 (photos)

αοκ-670x300Υψηλό επίπεδο ετοιμότητας έδειξε ο ΑΟΚ στο τελευταίο δυνατό τεστ 15 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, καθώς επικράτησε με 3-1 του Πανθρακικού στο Δημοτικό Γήπεδο Κοκκινοχώματος.

Οι «κυανόλευκοι» έστειλαν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση με τη νίκη κόντρα σε μια ομάδα Football League, επιβεβαιώνοντας ότι φέτος θα έχουν πολύ υψηλούς στόχους και ότι θα αποτελέσουν ένα από τα φαβορί για την άνοδο από τον 1ο όμιλο.

Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από κεφαλιά-γκολ ενός «πρώην», του Βασίλη Γαβριηλίδη, έφεραν το ματς στα ίσα πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, ενώ στο β’ μέρος και παρά τις αρκετές αλλαγές του Ηρακλειώτη τεχνικού έβγαλαν ομοιογένεια, διάθεση, αυτοματισμούς, αλλά και φαντασία στο παιχνίδι τους, ενώ από την άλλη πλευρά οι παίκτες του Ανυφαντάκη έδειξαν ότι θέλουν πολύ δουλειά ακόμη.

Οι Θρακιώτες προηγήθηκαν στο 38′ με κεφαλιά του Γαβριηλίδη, όμως στο 42′ απάντησε με τον ίδιο τρόπο (κοντινή κεφαλιά) ένας εκ των πιο σταθερών παικτών του ΑΟΚ στην περίοδο της προετοιμασίας, ο Αλέξανδρος Μελισσόπουλος, με το 1-1 να είναι αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Ο Αλέξανδρος Μπρατσιάνι με γκολάρα (σουτ στο «Γ» έξω από τη μεγάλη περιοχή) έφερε τούμπα το ματς στο 70′ για το 2-1 και στο 80′ μετά από σέντρα του Ζλατκόφσκι, ο Μπλιος έκανε το τελικό 3-1.

Ικανοποιημένοι αποχώρησαν από το γήπεδο του Κοκκινοχώματος οι περίπου 250 φίλοι του ΑΟΚ, που παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

Συνθέσεις

ΑΟΚ: Αθανασίου, Μπαντάνης, Κυριακίδης, Γιαλούσης, Μπάτζιος, Δέντσας, Λαδάκης, Παππάς, Πτηνόπουλος, Μελισσόπουλος, Παβίσεβιτς. Έπαιξαν και οι Συριτούδης, Σταματόπουλος, Φραγκούλης, Τουμανίδης, Δελής, Κασαπάκης, Ζλατκόφσκι, Μπλιος, Μπρατσιάνι, Λίτσκας, Θωμαϊδης.

Πανθρακικός: Γκαραβέλης, Πολίμος, Μυρθιανός, Πετρούσης, Μπουγαϊδης, Γαβριηλίδης, Πλέγας, Μπεκατώρος, Μήλιος, Ζυγκερίδης, Νικόλτσης. Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι Τζελέπης, Ψάλτης, Κάρδαρης, Κωστίκος και Κυριαλάνης.

περισσότερες φωτογραφίες στο xronometro.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected