Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΑΕ Αλεξάνδρειας 1-1 (photos)

alexandriamou_a.e_paok0097Τοπικό φιλικό ντέρμπι στην Αλεξάνδρεια σήμερα, όπου ΠΑΟΚ και ΑΕΑ αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1.

Οι δύο ομάδες έδωσαν το τελευταίο τους φιλικό παιχνίδι πριν την επίσημη έναρξη της σεζόν (3 Σεπτεμβρίου με το Κύπελλο Ερασιτεχνών) και οι δύο προπονητές έβγαλαν τα τελευταία συμπεράσματα τους βλέποντας αγωνιζόμενους τους ποδοσφαιριστές που διαθέτουν φέτος στο ρόστερ.

Μπορεί το ματς να ήταν μέτριο ποιοτικά και οι μονομαχίες να ήταν στην ημερήσια διάταξη, ωστόσο αρκετά ήταν τα όμορφα στιγμιότυπα στη σημερινή αναμέτρηση.

Το πρώτο μέρος ήταν στείρο σε τέρματα, είχε όμως πάθος και αρκετές πρωτοβουλίες από τις δύο ομάδες, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάτι αξιόλογο μπροστά στις δύο εστίες.

Το δεύτερο μέρος ήταν σαφώς ποιοτικότερο και μάλιστα ξεκίνησε με γκολ για τους “πράσινους” και συγκεκριμένα από τα 11 βήματα, με εκτελεστή τον νεαρό Γιοβανόπουλο. Μάλιστα, ο ίδιος κέρδισε την παράβαση και γενικότερα έδειξε πολύ καλά στοιχεία σε ακόμη ένα παιχνίδι.

Η είσοδος των Βαλάντη και Σπύρου Κίτσα στο δεύτερο μέρος έδωσε πνοή στην επιθετική λειτουργία, με τον πρώτο μάλιστα να κάνει εξαιρετική ασίστ στο 71′, με στόχο τον Ευγένη Κίτσα ο οποίος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα φέρνοντας το ματς στα ίσια.

Για τους γηπεδούχους αγωνίστηκε ο Γρηγόρης Ηλιάδης, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί από τη διοίκηση αλλά και ο Λευτέρης Κίτσας, που επέστρεψε στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας μετά την παρουσία του για έναν χρόνο στην Ποντιακή Νεολαία Αράχου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Λιόλιος, με βοηθούς τους κ.κ. Χαραλαμπίδη και Καλυβιώτη.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Ευαγγελόπουλος, Κίτσας Λ.Δ., Κίτσας Λ.Ε., Ασλάνογλου, Κίτσας Π., Σούγγαρης, Καρατάσος, Χατζηστεφάνου, Κίτσας Ε. Μπουκλάς Α., Πετσάκου Α.. Αγωνίστηκαν και οι Μπουκλάς Γ., Κίτσας Β., Κίτσας Σ., Κίτσας Θ., Κίτσας Χ.

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Μυλωνάς, Ιορδανόπουλος, Νικολόπουλος, Γκιουλέκας, Αβραμόπουλος, Αναστάσης, Σκούρα, Τζιλόπουλος, Τσιρίδης, Κούκλας, Λέκκας. Αγωνίστηκαν και οι Τζιλόπουλος, Ηλιάδης, Γρηγοριάδης, Αντωνίου, Γκατζούφας, Παπακωνσταντίνου, Σαμαράς, Μπόσκος

περισσότερες φωτογραφίες στο alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected