Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Πανσερραϊκός – Δόξα Δράμας 1-1 (vid)

panserraikos-22984Στον πρώτο του για φέτος αγώνα, έστω και φιλικού χαρακτήρα, ο Πανσερραϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών.

Οι παίκτες του Παναγιώτη Διλμπέρη μετά από μια προετοιμασία… 12 ημερών, παρουσιάστηκαν καλοί στην τακτική, όμως έδειξαν ότι χρειάζονται αρκετή δουλειά κυρίως επιθετικά. Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, χρησιμοποίησε σχεδόν όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του πλην των Γιώργου Σιάκκα, Αλέξανδρου Τσούτση και Χριστόφορου Τσουβαλτσίδη, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση τους.

Από την άλλη πλευρά, η σαφώς πιο έτοιμη Δόξα χρειάστηκε να περάσουν τριάντα λεπτά παιχνιδιού για να μπορέσει να βρει τα καλά της πατήματα και να αρχίσει να απειλεί. Μέχρι τότε παρουσίασε αρκετά θέματα συνοχής και ανάπτυξης. Καλή εμφάνιση από Παπαζαχαρία και Ολίσε. Σταδιακά όμως είχε περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες ίσως να δικαιούται κάτι περισσότερο σε ότι αφορά το τελικό αποτέλεσμα. Ωστόσο είχε πολύ καλά διαστήματα απέναντι σε έναν αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας.

Το φιλμ της αναμέτρησης (sportdrama.gr)

2′ Σουτ του Χατζηδημητρίου μέσα από την περιοχή και αριστερά απέκρουσε ο Σικαλιάς

21′ Κεφαλιά του προωθημένου Βοσκόπουλου φεύγει λίγο άουτ. Καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους.

26′ Διακοπή για λίγη δροσιά από το Σερραίο διαιτητή της σουπερ λιγκ Φωτιάδη

29′ Γεύση ευκαιρίας για την Δόξα, μέτρια εκτέλεση φάουλ έξω από την  ποεριοχή, στον άξονα, από Καρλόπουλο και Σουάνη η μπάλα λίγο έξω από την ρίζα του αριστερού δοκαριού του Μέλκα.

31′ Μπάσιμο και σέντρα από αριστερά του Σούανη και  ο Σάντος από πολύ πλεονεκτική θέση σουτάρει άουτ.

33′ Καλό σουτ του Κουρτεσιώτη έξω από την περιοχή και αριστερά φεύγει άουτ

42′ Νέα πολύ καλή ευκαιρία για την Δόξα, ο Δουμάνης μέσα από την περιοχή και δεξιά σουτάρει και ο Μέλκας κάνει καλή απόκρουση από κοντινή απόσταση ενώ στην συνέχεια το δεύτερο σουτ του παίκτη της Δόξας φεύγει πάνω από τα δοκάρια.

43′ Μακρινό σουτ του Καψάλη φεύγει άουτ

ΓΚΟΛ! 56′ Σουτ του Τάντιτς αποκρούει ο Σικαλιάς στην επαναφορά από αριστερά ο Κανούλας σουτάρει αποκρούει και πάλι ο Σικαλιάς αλλά ο πρώτος επόπτης φεύγει για την σέντρα υποδεικνύοντας ότι έβγαλε την μπάλα μέσα από την γραμμή

ΓΚΟΛ! 58′ Άμεση η απάντηση της Δόξας με τον Κουρτεσιώτη να σουτάρει από αριστερά και η μπάλα να αποκρούεται από τον Ντουμπέ και αφού χτυπάει και σε σώμα αμυντικού καταλήγει στα δίχτυα

59′ Ευκαιρία για τον Σουάνη από μέσα από την περιοχή σουτάρει πάνω από τα δοκάρια.

67′ Με τέσσερεις αλλαγές ο Βασιλακάκης αλλάζει μεσοεπιθετικά όσους συνέχιζαν από ξεκίνημα του παιχνιδιού. Παραμένει ίδια η αμυντική διάταξη και ο τερματοφύλακας.

87′ Καλό μακρινό σουτ του Κεφαλά λίγο άουτ.

Συνθέσεις

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Π. Διλμπέρης): Μέλκας, Στέβιτς, Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Ιωαννίδης, Λάντο, Ρούτσης, Τάντιτς, Χατζηδημητρίου, Κάκο, Μαφουτά. Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Λατινόπουλος, Καψάλης, Δάλλας, Ανδρέου, Ντουπρέ, Τσελεπίδης, Παναγιωτίδης, Κτιστόπουλος, Κανούλας

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (K. Βασιλακάκης): Σικαλιάς, Ρεβυθόπουλος, Κουρτεσιώτης, Γκαρακλίδης, Παπαζαχαρίας, Ολίσε, Καρλόπουλος, Δουμάνης, Γιόνδης, Σάντος, Σουάνης. Αγωνίστηκαν και οι:Παπαζούδης, Κεφαλάς, Κουμπρόγλου, Μαρκόπουλος, Γαϊδαρτζής, Μπουσινάκης

φωτ. και σχόλιο Πανσερραϊκού, Serresport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected