Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League - Μεταγραφές

Σάρκα και οστά η επιστροφή Ροβίδη!

rovithisofirr

Παίκτης του ΟΦΗ είναι και επίσημα ο Μανόλης Ροβίθης, ο οποίος υπέγραψε την Παρασκευή (2/9) το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ για ένα χρόνο.

«Μπορεί η συμφωνία μου με τον ΟΦΗ να είναι για ένα χρόνο, αλλά θα προσπαθήσω να πείσω τους ανθρώπους του ΟΦΗ, για να μείνω περισσότερα» ανέφερε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο γρήγορος επιθετικός, ο οποίος επιστρέφει μετά από ένα χρόνο στην κρητική ομάδα.

Ο Ροβίθης πανηγύρισε με τη Λάρισα την άνοδο στη Super League και έχει φρέσκια εικόνα από το πρωτάθλημα της Football league, στο οποίο και θα αγωνιστεί με τον ΟΦΗ.

Όπως λέει «είναι μια σκληρή κατηγορία η Football league. Κατά τη γνώμη μου μετράει η άμυνα περισσότερο από την επίθεση. Η άμυνα δίνει το πρωτάθλημα δηλαδή».

Για την επιστροφή του στον ΟΦΗ τονίζει πως «είναι κάτι που ήθελα πολύ να γίνει και μάλιστα το επιδίωξα. Ήθελα να γυρίσω στον ΟΦΗ. Γίνεται καλή προσπάθεια και θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο για την ευκαιρία που μου δίνουν. Θέλω να βοηθήσω τον ΟΦΗ, να πετύχει την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ, όπυ αξίζει να βρίσκεται » ανέφερε ο 24χρονος επιθετικός.

Ο Μανόλης Ροβίθης βρέθηκε την Παρασκευή το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected