Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Χαλκιά για την έναρξη της σεζόν και το τραπέζι του ΓΑΣ Ροδοχωρίου στους παίκτες (photos+vid)


DSCN9979Το SportsUp βρέθηκε την Παρασκευή 2/9 στο Δημοτικό Γήπεδο Ροδοχωρίου, στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν την επίσημη έναρξη της σεζόν.

Παρουσία μελών της διοίκησης, που θέλησαν να δουν από κοντά το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας για τον αγώνα της Κυριακής (4/9) με τον Εθνικό Κλειδιού για το Κύπελλο Ερασιτεχνών, οι 18 ποδοσφαιριστές που έδωσαν το παρόν (έξι απουσίαζαν με άδεια από τον Δημήτρη Χαλκιά) επιδόθηκαν σε ασκήσεις τακτικής και στημένα.

Η προπόνηση διήρκεσε 100 περίπου λεπτά και αμέσως μετά ακολούθησε τραπέζι σε γνωστή ταβέρνα του Κοπανού, το οποίο παρέθεσε η διοίκηση της ομάδας στους ποδοσφαιριστές ως επιστέγασμα της δύσκολης και επίπονης προετοιμασίας που ξεκίνησε την 1η Αυγούστου και ολοκληρώθηκε χθες, δύο μέρες πριν την έναρξη της σεζόν.

Παρόν ήταν και ο Γκονσάλβες Ουέλινγκτον, που βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα έχοντας δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς τόσο με τη διοίκηση όσο και με τους πρώην συμπαίκτες του.

Λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης, ο Δημήτρης Χαλκιάς μίλησε στην κάμερα του SportsUp για τη νέα χρονιά και αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας αλλά και το τι προσδοκά να αλλάξει γενικότερα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας.

δείτε το βίντεο :

δείτε φωτορεπορτάζ από την προπόνηση αλλά και από το δείπνο :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected