Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

Ήττα στο Κύπελλο Πιερίας για την Κ20 του Αιγινιακού των πολλών Ημαθιωτών

DSC06589Την ολική ανατροπή κατάφερε να κάνει ο ΓΑΣ Σβορώνου απέναντι στη νεανική ομάδα του Αιγινιακού που έπαιξε καλό ποδόσφαιρο αλλά άντεξε για 90΄λεπτά δείχνοντας παρόλα αυτά ότι έχει παρόν και μέλλον.

Όπως αναφέρει το pieriasport, η ομάδα του Σβορώνου πιο έμπειρη αφού ισοφάρισε αρχικά και πήγε το παιχνίδι στην παράταση, κατάφερε με δυο γκολ του Κατσάρα να πανηγυρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας.

Στο 36΄ ο Αιγινιακός άνοιξε το σκορ όταν ο Ημαθιώτης Λάζαρος Τριανταφυλλίδης πάσαρε στο σωστό χρόνο την μπάλα στον Αλμύρα και ο τελευταίος με ωραίο σουτ από πλάγια δεξιά έγραψε το 0-1.

Αμέσως μετά καλό σουτ του επίσης Ημαθιώτη Φερίτ Χουσεΐνογλου απέκρουσε ο Παπανικολάου και σε ωραία σέντρα από αριστερά ο Κατσάρας πήρε την κεφαλιά για να περάσει η μπάλα λίγο άουτ από την εστία του Τοπαλίδη.

Στο 52΄ο Αλμύρας έφυγε ταχύτατα από αριστερά και πάσαρε στον αμαρκάριστο Χουσεΐνογλου που σούταρε από το ύψος της περιοχής άουτ.

Από το 60΄και μετά ο ΓΑΣ πίεσε για να ισοφαρίσει αλλά στην κόντρα με αντεπιθέσεις οι νεαροί παίκτες του Αιγινιακού βρήκαν χώρους και ήταν τρομερά επικίνδυνοι όταν έβγαιναν με τους ταχύτατους Χουσεϊνογλου και Αλμύρα.

Στο 80΄ από κόρνερ του Δαλαμήτρα ο Αβριωνίδης βρήκε τη μπάλα δυνατά με σουτ στο 2ο δοκάρι για να περάσει ελάχιστα και ψηλά άουτ.

Στο 85΄σουτ του Φερίτ από πολύ κοντά πέρασε άουτ και στην επόμενη φάση ο Τοπαλίδης πρόλαβε τον Δήμο και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 90+ ο Μαργαρίτης εκτέλεσε φάουλ έξω απο την περιοχή, ο Τοπαλίδης απέκρουσε χωρίς να μπορέσει να μπλοκάρει και ο επερχόμενος Δήμος ισοφάρισε σε 1-1.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην ημίωρη παράταση και στο 96΄ο Κατσάρας με σουτ μέσα από την περιοχή έβαλε μπροστά στο σκορ τον ΓΑΣ κάνοντας το 2-1.

Στο 105΄οι γηπεδούχοι τριπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Κατσάρα να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ όταν κέρδισε στον αέρα τη μονομαχία με τον αντίπαλο του και με κεφαλιά έκανε το 3-1.

Στο 2ο μέρος της παράτασης η κούραση επέδρασε αρνητικά για τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων με αποτέλεσμα να μην αλλάξει τίποτε στα τελευταία αυτά 15 λεπτά.

Συνθέσεις

ΓΑΣ Σβορώνου (Σωτήρης Ζιώγας): Παπανικολάου, Βούλγαρης (λ.τ. 45΄Δήμος), Σαμαλής, Τσιτλακίδης (65΄ Αβριωνίδης), Σκαμπαρδώνης, Παπαδόπουλος, Μυστρίδης, Δαλαμήτρας, Κατσάρας, Μαργαρίτης, Παναγιωτίδης

Αγινιακός (Ηλίας Μπαζάκος): Τοπαλίδης, Πουντάνι, Γκαράτζιας, Κρυπας, Παντζιάλας, Ίντος, Ναρίνογλου (λ.τ. 57΄Μουρατίδης), Τριανταφυλλίδης (Παπάς), Χουσεΐνογλου, Τοπαλίδης Μ., Αλμύρας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected