Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Αχιλλέας Νάουσας 0-4 (photos)

IMG_8209

Ευρεία νίκη και πρόκριση στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών για τον Αχιλλέα Νάουσας, που ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του για τη φετινή σεζόν.

Η ομάδα του Παναγιώτη Καραμεταξά, χάρη σε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο, εδραίωσε την κυριαρχία του στο σημερινό παιχνίδι και με τέσσερα γκολ στο ενεργητικό της, έφτασε στη νίκη-πρόκριση.

Το φιλμ της αναμέτρησης

1′ Σουτ του Λασκάρογλου έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ.

5′ Σουτ του Τζιώνα μέσα από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε άουτ.

10′ Αντεπίθεση για τους γηπεδούχους, ο Αντωνιάδης δοκίμασε από μέση απόσταση αλλά μπλόκαρε ο Μπουμπουλέντρας.

32′ ΓΚΟΛ! Μακρινό σουτ του Τζιώνα που δοκίμασε το πόδι του μεταξύ κέντρου και περιοχής και η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα του Μαυρίδη. (0-1)

39′ ΓΚΟΛ! Αφύλαχτος μέσα στη μικρή περιοχή ο Γιάτσος ο οποίος με πλασέ, “έγραψε” το 0-2

44′ ΓΚΟΛ! Ο σκόρερ του προηγούμενου τέρματος κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή και την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0–3, που ήταν σκορ ημιχρόνου.

51′ Πολύ καλή επιθετική ενέργεια με το Χειμωνίδη, έκανε τη σέντρα με αποδέκτη τον Αντωνιάδη, ο οποίος το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε σωτηρία σε κόρνερ ο Μπουμπουλέντρας.

57′ ΓΚΟΛ! Παράλληλη σέντρα του Μπράτση προς την περιοχή του Αστέρα, ο Τσαρτσίου έγινε αποδέκτης της μπάλας και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μαυρίδη, κάνοντας το 0–4, που ήταν και τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Μαργαρίτης, με βοηθούς τους κ.κ. Τράντο και Μπακάλη.

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Μαυρίδης, Χειμωνίδης, Ντόβας, Εμμανουηλίδης (46′ Σερασκιέρης),  Χατζηνικολάου, Ζέρβας (75′ Χαρίσης), Παπαδόπουλος, Λασκάρογλου, Αντωνιάδης, Αλιμέτα, Γαλάνης (68′ Χολέβας).

Αχιλλέας Νάουσας : Μπουμπουλέντρας, Σαμαράς Δ., Βακαλίδης, Γκέτσος, Μαράντης, Μπράτσης, Σαμαράς Α., Στογιάνος Γ. (80′ Στογιάνος Ρ.), Γιάτσος (71′ Ρώσσιος), Τσαρτσίου, Τζιώνας (65′ Ψαθάς).

περισσότερες φωτογραφίες στο agrotikos-asteras.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected