Football League - Μεταγραφές

Δύο ακόμη μεταγραφές ο Παναιγιάλειος!

b38cc13547f001644aac3592cb462fdb_L

Την απόκτηση των Κώστα Βλάχου και Αλέξανδρου Μιχαλόπουλου ανακοίνωσε ο Παναιγιάλειος, που γεμίζει ακόμη περισσότερο το ρόστερ του.

Ο πρώτος είναι 21 ετών (06/02/1995), αμυντικός και την περσινή σεζόν ανήκε στο δυναμικό του Πανιώνιου όπου αγωνίστηκε σε ένα ματς στη Super League και πάνω από 20 στο πρωτάθλημα της Κ20. Παλαιότερα φόρεσε τη φανέλα του Φωστήρα αλλά και των τμημάτων υποδομής της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.

Ο Αλέξανδρος Μιχαλόπουλος είναι επίσης 21 ετών (09/03/1995), μέσος και αποχώρησε μετά από τρία χρόνια από τον Βύζαντα Μεγάρων. Παλαιότερα υπήρξε μέλος των ακαδημιών του Πανιωνίου αλλά και του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές Κώστα Βλάχο και Αλέξανδρο Μιχαλόπουλο.

Ο Βλάχος αγωνίζεται στη θέση του στόπερ και έχει περάσει από τις Β΄ ομάδες της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στον Φωστήρα.

Ο Μιχαλόπουλος αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ακολούθως μεταπήδησε στις αντίστοιχες του Πανιωνίου και πέρυσι φόρεσε τη φανέλα τής Καλλιθέας.

Στους δύο φερέλπιδες ποδοσφαιριστές ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected