Super League 1 - Γ Εθνική / Τοπικά

Δόξα Δράμας – ΠΑΟΚ 4-0 (+βράβευση Κορακάκη)

paok1-600x342Τελευταίο αγωνιστικό τεστ για την Δόξα Δράμας, μία εβδομάδα πριν από την πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας, αντιμετωπίζοντας τους «μικρούς» του ΠΑΟΚ με μοναδικούς από την πρώτη ομάδα τους Κοροβέση και το νεοαποκτηθέντα Τιάμ, επί των οποίων επικράτησε με το ευρύ σκορ 4-0, ενθουσιάζοντας παράλληλα τους πάνω από 6.000 Δραμινούς που βρέθηκαν στο γήπεδο των «Μαυραετών».

Φάσεις και γκολ

8’ Ατομική ενέργεια του Δεληγιαννίδη, μπαίνει στη μεγάλη περιοχή της Δόξας από τα δεξιά, δοκιμάζει το σουτ και στέλνει την μπάλα άουτ.

11’ Σουτ του Πινδώνη εκτός περιοχής, το οποίο περνά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μούτσα.

23’ Ο Κοροβέσης κρατά την μπάλα, επιχειρεί και το μακρινό σουτ, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Σικαλιά.

25’ Ο Γιόνδης δοκιμάζει σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα άουτ.

26’ Σύντομη διακοπή για να δροσιστούν οι παίκτες.

31’ Έπειτα από μακρινό φάουλ του Καρλόπουλου, ο Παπαζαχαρίας παίρνει τη γυριστή κεφαλιά και ο Μούτσα αποκρούει ενστικτωδώς σε κόρνερ.

39’ Σέντρα του Κουρτεσιώτη από αριστερά, ο Καρλόπουλος δίνει το προβάδισμα στους γηπεδούχους με εκπληκτικό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, 1-0.

45’ Σέντρα από δεξιά, ο Γιόνδης πιάνει το ανάποδο ψαλίδι και στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.

53’ Σέντρα του Κουρτεσιώτη από αριστερά, ο Γιόνδης με κεφαλιά μέσα από την περιοχή κάνει το 2-0.

63’ Τρομερό σε εκτέλεση γκολ από τον Ιότι με ένα απίστευτο αριστερό σουτ κάνει το 3-0.

74’ Διακοπή για να δροσιστούν οι παίκτες.

78’ Τακουνάκι του Ιότι και παραλίγο φάση για τέταρτο γκολ.

84′’ Ο Ιότι σουτάρει εντός περιοχής και στέλνει την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του ΠΑΟΚ.

90’ Ο Γαϊδαρτζής πιάνει ένα «ξερό» πλασέ και βάζει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, κάνοντας το τελικό 4-0.

Συνθέσεις

ΔΟΞΑ: (Κ. Βασιλακάκης) Σικαλιάς, Ρεβυθόπουλος, Κουρτεσιώτης, Γκαρακλίδης, Παπαζαχαρίας (77’ Παπαζούδης), Ολίσε (58’ Ιότι), Πινδώνης (77’ Κεφαλάς), Καρλόπουλος (67’ Πολύζος), Δουμάνης (46’ Ντος Σάντος), Σουάνης (67’ Μαρκόπουλος), Γιόνδης (67’ Γαϊδαρτζής).

ΠΑΟΚ (Γ. Θωμαΐδης) Μούτσα, Τσαούσης, Κυριλλίδης, Δημητρίου, Δεληγιαννίδης (87’ Κραγιόπουλος), Κοροβέσης, Αηδονίδης (82’ Πολύζος), Τζοβάρας (82’ Κωνσταντίνου), Δημητριάδης (72’ Κοπρέτσος), Ματθαίου (64’ Κόζακ), Τιάμ (55’ Λύρατζης).

Παραλειπόμενα από τα dramagoal.gr

* «Μεγάλε ΠΑΟΚ, καλωσήρθες στην πόλη», ανέφερε ένα πανό που βρίσκεται στο πέταλο των φιλοξενούμενων.

* Ο Δημήτρης και η Βασιλική μόλις παντρεύτηκαν δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα. Με τα ρούχα της τελετής και από ένα κασκόλ φωτογραφίζονται μπροστά στη θύρα 4. Να ζήσουν τα παιδιά.

* Nα σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε κατά βάση με παίκτες της Κ20 και της Κ17.

* Στο 80ο λεπτό ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα κατά του Σταύρου Κοντονή από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο, Άννα Κορακάκη και ο πρωταθλητής στα 110 μέτρα με εμπόδια Κώστας Δουβαλίδης τιμήθηκαν πριν την έναρξη του φιλικού της Δόξας Δράμας με τον ΠΑΟΚ.

Πριν από την έναρξη των βραβεύσεων, υπήρξε εορταστικό πρόγραμμα με χορούς από Ποντιακά συγκροτήματα χορού που έδωσαν πανηγυρική ατμόσφαιρα σ’ ένα γήπεδο που γέμισαν οι φίλαθλοι της Δράμας και ξεπέρασε τις 6.000, τόσο υποστηρικτές των «Μαυραετών», όσο και του ΠΑΟΚ.

Οι Δραμινοί αθλητές βραβεύτηκαν πριν από την σέντρα της φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα στην Δόξα Δράμας και τον ΠΑΟΚ, τόσο από τον πρόεδρο της ΑΣ Δόξας Δράμας, αλλά και από τον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Νεάπολης.

Η Άννα Κορακάκη είπε: «Ευχαριστώ τις δυο πιο αγαπημένες μου ομάδες για την τιμή, θέλω να ευχηθώ καλή πορεία και στις δυο», με τον Κώστα Δουβαλίδη να τονίζει από την πλευρά του:»Ευχαριστώ και τη Δόξα αλλά και τον ΠΑΟΚ που είναι ομάδα της καρδιάς μου. Εύχομαι να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι σαν φίλαθλοι».

Ο Κώστας Δουβαλίδης, o πρωταθλητής στίβου, που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, βραβεύτηκε από τον κ. Μπύρο και στην συνέχεια σχολίασε:«Ευχαριστώ την Δόξα Δράμας, την ομάδα της πόλης μου, αλλά και τον ΠΑΟΚ που είναι η ομάδα της καρδιάς μου. Να χαρούμε τη στιγμή».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected