Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΣ Πατρίδας – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας 1-0 (photos+vid)

Ο ορισμός του ντέρμπι στο Δημοτικό Γήπεδο Πατρίδας, με την τοπική ομάδα να παίρνει τελικά την πρόκριση στον 2ο γύρο της διοργάνωσης.

Μπροστά σε 150 περίπου φιλάθλους που αψήφισαν την έντονη ζέστη, οι δύο γειτονικές ομάδες αγωνίστηκαν εξίσου για τη νίκη και προσπάθησαν με κάθε τρόπο για το αποτέλεσμα.

Το τέρμα όμως του νεοαποκτηθέντα Φεζουλά στο 37ο λεπτό έμελλε να είναι αυτό που έκρινε το παιχνίδι, παρά το γεγονός πως υπήρξαν φάσεις στις δύο εστίες. Στη φάση αυτή προηγήθηκε η ενστικτώδη απόκρουση του Λιακόπουλου στην κεφαλιά του Θωμά Σιδηρόπουλου, όμως ο Φεζουλάς πήρε το ριμπάουντ και από κοντά σημείωσε το μοναδικό γκολ της συνάντησης.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι βγήκαν με αξιώσεις στον αγωνιστικό χώρο και πίεσαν τους γηπεδούχους, που έπαιξαν πιο κλειστά και κυρίως με αντεπιθέσεις.

Παρά τις προσπάθειες, η ομάδα του Φίλιππου Πέιου δεν κατόρθωσε να φτάσει στην ισοφάριση και το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τον ΑΣ Πατρίδας να πανηγυρίζει την πρόκριση στον 2ο γύρο του θεσμού.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Χρήστου Παναγιωτίδη την Κυριακή 18/10 εντός έδρας με τον Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας για την πρεμιέρα της Α2, ενώ οι “κυανόλευκοι” θα υποδεχτούν στην Αγία Μαρίνα την Ελπίδα Μονοσπίτων.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Γιάντση και Κελεσίδη.

DSCN9927

Συνθέσεις

ΑΣ Πατρίδας : Παπαδόπουλος Σ., Λούκα, Παπαδόπουλος Σ., Σιδηρόπουλος Γ., Αλμαλιώτη Τ., Κολοκοτρώνης, Τσαλίλης, Στεργιόπουλος, Φεζουλάς, Σιδηρόπουλος Θ., Διαμαντίδης.

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας : Λιακόπουλος, Αυτζής, Δημούλτσης, Γαβριηλίδης, Κοτσαγκόγκος, Κολίτσης, Σαμπρής, Λιάπης, Τσανασίδης, Χατζής, Μπάκανος.

*ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected