Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Από Απόλλων Σμύρνης και Παναιγιάλειο οι σημερινές μεταγραφές του Ζευγολατιού!

cats

Μεταγραφών συνέχεια για τον ΑΟ Ζευγολατιού, που ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών.

Ο λόγος για τον 19χρονο τερματοφύλακα Σταύρο Σκούρτη, που αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια στην Κ20 του Παναιγιάλειου αλλά και τον 20χρονο επιθετικό Κώστα Καρβέλη, που προέρχεται από τη δεύτερη ομάδα του Απόλλων Σμύρνης.

Aναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις :

“O τερματοφύλακας Σταύρος Σκούρτης ανήκει πλέον στο δυναμικό του Α.Ο.Ζευγολατιού. Ο Σταύρος τα δύο τελευταία χρόνια βρισκόταν στις ακαδημίες Κ20 του Παναιγιαλείου όπου φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού των νέων, είναι γεννημένος στις 7/10/1997 και παρά το νεαρό της ηλικίας του χαρακτηρίζεται ως ταλαντούχος τερματοφύλακας που σίγουρα θα μας απασχολήσει θετικά στο μέλλον. Εμείς δεν απομένει παρά μόνο να τον καλωσορίσουμε στην οικογένεια του ΑΟΖ και να του ευχηθούμε υγεία πάνω απο όλα και πάντα επιτυχίες,”

“Ανακοινώνουμε ότι στο ρόστερ μας φέτος θα ανήκει και ο Κώστας Καρβέλης. Γεννημένος στις 15/10/1996 ο 20χρονος επιθετικός ξεκίνησε από την ομάδα των Αγίων Θεοδώρων από όπου πήγε στις ακαδημίες Κ20 του ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Τον Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε πάντα επιτυχίες με υγεία.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected