Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Κοπανού “10 Starbet” – Δόξα Λιανοβεργίου 3-0


DSCN4415

Δεν θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερο…ποδαρικό στο νέο πρωτάθλημα ο ΓΑΣ Κοπανού!

Η ομάδα του Νίκου Αντωνά, χάρη σε ένα εξαιρετικό πρώτο 20λεπτό όταν και προηγήθηκε 2-0, ξεκίνησε δυνατά τη φετινή σεζόν στην οποία φέρει…ονοματεπώνυμο καθώς η εταιρία “10Starbet” (για μια ακόμη χρονιά) είναι δίπλα στον “κιτρινόμαυρο” σύλλογο.

Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Σάκη Παγγούρα αιφνιδιάστηκε στην αρχή και όταν είδε τη διαφορά να φτάνει στα δύο τέρματα, ήταν εξαιρετικά δύσκολο να μπορεί να αντιδράσει. Στο δεύτερο μέρος βέβαια οι νεοφώτιστοι ανέβασαν στροφές, έφτασαν τουλάχιστον δύο φορές κοντά στη μείωση του σκορ, ωστόσο δεν κατάφεραν να αλλάξουν την τύχη τους.

DSCN9933

Με νίκη συνδύασε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας ο Νίκος Αντωνάς

Το πρώτο γκολ της σεζόν για τον ΓΑΣ σημείωσε ο Βασίλης Σιδηρόπουλος στο 7ο λεπτό, με έναν αρκετά γνώριμο τρόπο γι αυτόν (σ.σ. κεφαλιά) ενώ λίγο πριν τη συμπλήρωση 20 λεπτών ο Τάσος Καψάλης με ωραία λόμπα νίκησε τον Καραλάζο και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Έχοντας το σημαντικό προβάδισμα από τόσο νωρίς, οι “κιτρινόμαυροι” διαχειρίστηκαν διαφορετικά το παιχνίδι, δίνοντας περισσότερο χώρο στη Δόξα, προσπαθώντας παράλληλα να “χτυπήσουν” στην κόντρα.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν με κάποιες διορθωτικές κινήσεις από τον πάγκο να αλλάξουν την εικόνα, ανέβασαν την απόδοση τους στο διάστημα 50′ με 75′ όμως το τέρμα που ήθελαν ήρθε τελικά από την ομάδα του Νίκου Αντωνά και συγκεκριμένα στο 90+1′ με σκόρερ τον Μάκη Σπανό, ο οποίος βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Τρέβλας, με βοηθούς τους κ.κ. Παζαρτζικλή και Βαλκάνο.

Συνθέσεις

ΓΑΣ Κοπανού : Αντιφάκος, Κατσουγιαννόπουλος, Χαραλαμπίδης, Μισαηλίδης, Τζιβάρας, Οικονόμου Α., Μπούφι (88′ Μποζίνης), Καψάλης (66′ Καϊσίδης), Οικονόμου Χ., Σπανός, Σιδηρόπουλος (86′ Δημούλτσης).

Δόξα Λιανοβεργίου : Καραλάζος, Λουκάς (46′ Καμπάς), Καραπατσάς, Νουσιόπουλος, Παπαδόπουλος Α. (76′ Γελαδάρης Σ.), Κίρτσογλου, Καραντουλαμάς, Μπαντής, Τζέπης, Τσολαρίδης, Παπαδόπουλος Χ. (61′ Κυνηγόπουλος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected