Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ανακοίνωση της ΑΕ Αλεξάνδρειας για το ματς με την ΑΕ Χαρίεσσας, τον τραυματισμό του Νικολόπουλου αλλά και τη νέα σχολική χρονιά

alexandriamou_a.e_xariesa0034

Μόνο θετικοί μπορεί να είναι οι οιωνοί για τη νέα σεζόν στην ΑΕ Αλεξάνδρειας, καθώς στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς με αντίπαλο την ΑΕ Χαρίεσσας, εκτός της νίκης κόντρα στην “κιτρινόμαυρη” ομάδα, ο κόσμος τίμησε και με το παραπάνω την ομάδα της πόλης.

Για το λόγο αυτό αλλά και για τις ευχές στον άτυχο Γιάννη Νικολόπουλο, που τραυματίστηκε στο εν λόγω παιχνίδι, η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

“Η Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ θέλει να ευχαριστήσει όλους τους φίλους της ομάδας που βρεθήκαν κοντά μας στον αγώνα του Σαββάτου και βοήθησαν με τον πλέον κόσμιο τρόπο στην επίτευξη της 1ης νίκης μας στο πρωταθλημα της Α1.

Να ευχηθούμε περαστικά στον ποδοσφαιριστή μας Γιάννη Νικολόπουλο για τον τραυματισμό που υπέστη ,γρήγορη ανάρρωση και σύντομα πάλι κοντά μας.”

Με εκτίμηση το Δ.Σ. της Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

αε αλεξανδρειας

Την ίδια ώρα, η διοίκηση της ομάδας αναφέρθηκε και στη νέα σχολική χρονιά που ξεκίνησε σήμερα με τον καθιερωμένο αγιασμό.

Αναλυτικά :

“Η διοίκηση της Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θέλει να εκφράσει σε όλες και όλους τους μαθητές, τους γονείς τους, αλλά και στο σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας καλή χρονιά, υγεία και δύναμη.

Ευχόμαστε ολόψυχα η σχολική χρονιά που αρχίζει να είναι δημιουργική, επιτυχημένη και να προσφέρει στις μαθήτριες και στους μαθητές όλα αυτά που επιβάλλουν οι απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected