Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) Δόξα Μεγαλόπολης – Αχαϊκή 2-2 (vid)

imageΗ Δόξα Μεγαλόπολης κρατούσε στα πόδια της μια σπουδαία νίκη για 82′ λεπτά, ωστόσο το εκπληκτικό γκολ του Κωνσταντινόπουλου στέρησε την χαρά των πρώτων τριών βαθμών στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής!

Όμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα παρακολούθησαν το απόγευμα της Κυριακής (11/9) οι περίπου 500 φίλοι του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στο ΔΑΚ Μεγαλόπολης!

Όπως αναφέρει το arcadiasports, σασπένς, εναλλαγή συναισθημάτων, τέσσερα γκολ, αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν, και μια νίκη που δεν ήρθε ποτέ ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της πρεμιέρας της Δόξας Μεγαλόπολης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η Αχαϊκή πατούσε καλύτερα στο πρώτο μισάωρο και εκμεταλλευόμενη το τρακ των γηπεδούχων ευτύχησε να προηγηθεί στο 31′ όταν ο Μενίκου σέντραρε από τα αριστερά και ο Παναγιωτόπουλος στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα στο πρώτο δοκάρι, σημείωσε αυτογκόλ!

Ωστόσο η αντίδραση της ομάδας του Βασίλη Κούβαλη ήταν άμεση: Στο επόμενο λεπτό, ο Νίκος Λυμπερόπουλος σέντραρε και ο Παναγιωτίδης στο ύψος της μικρής περιοχής ισοφάρισε σε 1-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ! Ο Νίκος Λυμπερόπουλος κέρδισε πέναλτι και ο αδερφός του Δημήτρης ευστόχησε από την άσπρη βούλα κάνοντας το 2-1!

Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και επιχείρησαν αντεπίθεση διαρκείας, την ίδια ώρα που οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να “καθαρίσουν” το ματς στην αντεπίθεση!

Ωστόσο ο Κωνσταντινόπουλος στο 82′ είχε διαφορετική γνώμη αφού με δυνατό μονοκόμματο σουτ εκτός περιοχής, διαμόρφωσε το τελικό 2-2!

Συνθέσεις

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ (Κούβαλης): Μακριωνίτης, Αθανασιάδης, Πέππα (76’ Μαναριώτης), Παναγιωτόπουλος, Βασιλείου, Αντώνακας, Δρόσος (65’ Ασημακόπουλος), Νάνος, Παναγιωτίδης, Λυμπερόπουλος Ν. (79’ Μανιός), Λυμπερόπουλος Δ.

ΑΧΑΪΚΗ (Γκόφας): Δρακόπουλος, Δρυμάλας (77’ Παπαδάτος), Αναγνωστόπουλος (67’ Στεφανόπουλος), Γεωργόπουλος, Ντάζος, Κωνσταντινόπουλος, Ρουμπάτος, Αποστολόπουλος, Καρράς, Μενίκου, Πλαστουργός (64’ Σπυρόπουλος)

– See more at: http://www.arcadiasports.gr/index.php/football/g-ethniki/41124-sto-telos-xathike-i-niki-video#sthash.l6MvsVFM.dpuf

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected