Γ Εθνική / Τοπικά

Ο Χρήστος Τασιώνας αποχωρεί από τη Νάουσα και δημιουργεί ήδη…σούσουρο!

14264893_1145131045580016_6427162680194024423_n

Τέλος εποχής για τον Χρήστο Τασιώνα, ο οποίος για πρώτη φορά στην καριέρα του, δεν θα πατήσει το χορτάρι του ΔΑΚ Νάουσας!

Ο 20χρονος επιθετικός με αιχμηρή ανακοίνωση του στο facebook αποχαιρετά τον ΦΑΣ και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SportsUp ήδη αρκετές ομάδες (κυρίως από Γ Εθνική, με μία εξ αυτών να φαίνεται πως επανέρχεται και πάλι μετά τις τελευταίες εξελίξεις) έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Ο ιδιαίτερα ταλαντούχος επιθετικός και γιος ενός από τους διαχρονικούς χορηγούς και παλαίμαχου παίκτη του συλλόγου, Τάκη Τασιώνα ήταν από τη φουρνιά των ποδοσφαιριστών που αναδείχτηκαν από την ιστορική ομάδα και έδειξαν από την αρχή πως θα ξεχώριζε με το ταλέντο του.

Αναλυτικά το ποστάρισμα του :

“Τελευταία φωτογραφία με την ομάδα που αγάπησα, αγαπώ και θα αγαπώ όπου και αν βρίσκομαι. Έχω πολλά να πω αλλά για το καλό όλων δε θα πω τίποτα… Είμαι πολύ λυπημένος που αποχωρώ από τον σύλλογο αλλά πιο πολύ στεναχωριέμαι για την απαξίωση που δέχτηκα ειδικά το τελευταίο διάστημα. Απλά, εύχομαι ο,τι καλύτερο στους συμπαίκτες μου, υγεία πάνω από όλα και η ομάδα να έχει την ευημερία που της αξίζει.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected