Κατηγορίες
Διάφορα

Ματσάρες περιλαμβάνει σήμερα το πρόγραμμα του Cafe “Draw”!

catsΕντυπωσιακή η πρώτη μέρα της πρεμιέρας του φετινού Champions League, με το πρόγραμμα σήμερα να περιλαμβάνει τις υπόλοιπες οκτώ αναμετρήσεις από τις οποίες ξεχωρίζει το Γιουβέντους-Σεβίλλη.

To Cafe “Draw” (Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα), για μια ακόμη ποδοσφαιρική χρονιά, προσφέρει στους θαμώνες και επισκέπτες μια βραδιά πανδαισίας!

Στον 5ο όμιλο διεξάγονται δύο αμφίρροπες αναμετρήσεις με αρκετό ενδιαφέρον. Η Λεβερκούζεν υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και στο άλλο ματς η Τότεναμ την Μονακό.

Στον 6ο όμιλο ο Ρονάλντο θα αντιμετωπίσει την πρώτη του ομάδα καθώς η Ρεάλ θα αντιμετωπίσει στη Μαδρίτη την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Στο άλλο ματς του ομίλου η Λέγκια έχει δύσκολο έργο στην έδρα την απέναντι στην Ντόρτμουντ.

Στον 7ο αναμένεται το ντεμπούτο της Λέστερ στο Champions League μέσα στο Βέλγιο επί της Μπριζ, ενώ στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου η Πόρτο υποδέχεται την Κοπεγχάγη.

Τέλος στον 8ο όμιλο η Λιόν φιλοξενεί στο «Ζερλάν» την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και η Γιουβέντους στο Τορίνο την Σεβίλλη, στο πιο ενδιαφέρον ματς της ημέρας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τετάρτης:

5ος ΟΜΙΛΟΣ
Λεβερκούζεν-ΤΣΣΚΑ Μόσχας OTE SPORT 7 HD 21:45
Τότεναμ-Μονακό OTE SPORT 4 HD 21:45

6ος ΟΜΙΛΟΣ
Ρεάλ Μαδρίτης-Σπόρτινγκ Λισαβόνας OTE SPORT 3 HD 21:45
Λέγκια-Ντόρτμουντ OTE SPORT 5 HD 21:45

7ος ΟΜΙΛΟΣ
Μπριζ-Λέστερ OTE SPORT 6 HD 21:45
Πόρτο-Κοπεγχάγη OTE SPORT 8 HD 21:45

8ος ΟΜΙΛΟΣ
Λιόν-Ντιναμό Ζάγκρεμπ OTE SPORT 3 HD 23:45
Γιουβέντους-Σεβίλλη OTE SPORT 2 HD 21:45

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected