Κατηγορίες
Super League 1

Παρά τα…καρδιοχτύπια, ο Πλατανιάς 3-2 τον Λεβαδειακό (photos)

goalΈνας διαφαινόμενος θρίαμβος κατέληξε για τον Πλατανιά να διαμορφώνεται σε μια νίκη συνδυασμένη με… καρδιοχτύπια! Τέλος καλό όμως όλα καλά, με την ομάδα του Γιώργου Παράσχου να φτάνει στο 2 στα 2 στη Σούπερ Λιγκ, χάρη στο τελικό 3-2 επί του Λεβαδειακού.

Τα πράγματα παραλίγο να χαλάσουν στην επανάληψη και ειδικότερα μετά τη μείωση του σκορ σε 3-2 από πλευράς Βοιωτών, με το γκολ του Γιακουμάκη στο 72’, αλλά ευτυχώς για τον Πλατανιά μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμα μέχρι το τέλος και να φτάσει σε μια νίκη που είναι πέρα για πέρα δίκαιη!

Πώς έφτασαν τα πράγματα σε αυτό το σημείο; Ο Πλατανιάς πραγματοποιώντας ένα συγκλονιστικό α’ ημίχρονο έπαιξε… μονότερμα τον Λεβαδειακό φτάνοντας σε τρία διαδοχικά γκολ! Τα δύο ήταν από τον Μανούσο στο 18ο και το 26ο λεπτό, για ν’ ακολουθήσει κι ένα τρίτο στο 34’ από τον Γιακουμάκη!

Ωστόσο, αμέσως μετά το 3-0, ο Λεβαδειακός έφτασε στη μείωση του σκορ με τον Καραχάλιο, για να τελειώσει έτσι το ημίχρονο στο 3-1.

Τα πράγματα στην επανάληψη πήγαν να πάρουν μια δραματική τροπή όταν ο Γιακουμάκης στο 72’ μείωσε σε 3-2, ενώ στο 77’ ο Μιλιάζες για τους φιλοξενούμενους είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι, με τη μπάλα στη συνέχεια να καταλήγει άουτ!

Από εκεί και πέρα τα πράγματα βρέθηκαν να ισορροπούν σε μια λεπτή κλωστή, με τον Στανισάβλιεβιτς να χάνει ένα ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με τον Ναμάσκο στο 81’. Τελικά, ο Πλατανιάς ήταν σοβαρός στα τελευταία λεπτά κι έτσι έφτασε στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, στο καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας του στη Σούπερ Λιγκ!

Συνθέσεις

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Αποστολόπουλος, Καρυπίδης, Μπανανά, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Στανισάβλιεβιτς (82’ Ντεβέσα), Μενδρινός (70’ Τσουράκης), Μανούσος (90+2’ Στάθης), Γ. Γιακουμάκης.

Λεβαδειακός (Ράτκο Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης (55’ Μαχαίρας), Ουόν, Μιλιάζες, Μεντί, Καραχάλιος (64’ λ.τρ. Καλτσάς), Μπελγκαζουανί, Π. Γιακουμάκης, Ζεζίνιο, Βασιλείου (46’ λ.τρ. Τόνι Σίλβα)

περισσότερες φωτογραφίες στο athlitiko.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected