Ποδόσφαιρο Κόσμος

Σίτι και Λέστερ…πυροβολούν ακατάπαυστα! (vid)

CskWRTZWAAAA_nXΗ Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε 4-0 εντός έδρας την Μπόρνμουθ και συνέχισε μόνο με νίκες σε Αγγλία και Ευρώπη!

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, έκανε το «πέντε στα πέντε» στην Πρέμιερ Λιγκ και δεν έδειξε να έχει κανένα πρόβλημα με την απουσία του τιμωρημένου Αγουέρο.

Μόλις στο 15′ ο Ντε Μπράινε άνοιξε το σκορ με πανέξυπνη εκτέλεση φάουλ κάτω από το τείχος, ενώ δύο αντεπιθέσεις στο 25′ και το 48′ έφεραν το 3-0 από τους Ιχεανάτσο και Στέρλινγκ αντίστοιχα. Το τελικό σκορ έγραψε ο Γκουντογκάν στο 66′, με μόνο ψεγάδι την αποβολή του Νολίτο στο τέλος για απόπειρα…κουτουλιάς σε αντίπαλο.

δείτε βίντεο ΕΔΩ

Την τρίτη σερί της νίκη πέτυχε η Άρσεναλ, που πέρασε με άνεση από την έδρα της Χαλ κερδίζοντας με 4-1. Σε μεγάλη μέρα για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ ήταν ο Αλέξις Σάντσες, που άνοιξε το σκορ γκολ και έχασε ένα πέναλτι (στο 41΄, με τον παίκτη των γηπεδούχων Λίβερμορ να αποβάλλεται για χέρι στην περιοχή). Ο Γουόλκοτ στο 55΄έκανε το 0-2, βάζοντας τα θεμέλια της νίκης.

CskNMEnWAAE_vwlΟ Σνόντγκρας με πέναλτι έδωσε κάποιες ελπίδες στις «τίγρεις» λίγο πριν το τέλος, όμως ο Σάντσες με το δεύτερο προσωπικό του γκολ και ο Τσάκα στο τέλος διεύρυναν το προβάδισμα της Άρσεναλ.

Η Λέστερ, μετά τη μεγάλη νίκη στο Μπριζ, έδειξε ξανά τον καλό της εαυτό εντός έδρας, κερδίζοντας εύκολα 3-0 την Μπέρνλι. Ο ακριβότερος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου Ισλάμ Σλιμανί, έκανε ντεμπούτο με δύο γκολ ανοίγοντας τον δρόμο για τη νίκη, ενώ ένα αυτογκόλ του Μι ολοκλήρωσε τον θρίαμβο των πρωταθλητών.

Τέλος, η Γουέστ Μπρόμιτς, επανήλθε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 4-2 εντός της Γουέστ Χαμ, η οποία συμπλήρωσε τέσσερις ήττες σε πέντε αγωνιστικές.

Οι «μπάγκις», με ανεβασμένο ηθικό μετά την ανάληψη της διοικητικής ηγεσίας από κινεζικό όμιλο, χρειάστηκαν μόλις μία ώρα για να πετύχουν δύο γκολ, με την πιο ακριβή μεταγραφή τους Νασέρ Τσαντλί να σκοράρει δις.

Τα «σφυριά» κατάφεραν να μειώσουν με το πέμπτο φετινό γκολ του Αντόνιο και ένα πέναλτι του Λανσίνι, αλλά δεν απέφυγαν την δεύτερη σερί ήττα τους με 4-2.

Ta αποτελέσματα (5η Αγωνιστική):

Παρασκευή

Τσέλσι – Λίβερπουλ 1-2
(62′ Κόστα – 17′ Λόβρεν, 36′ Χέντερσον)

Σάββατο

Χαλ – Άρσεναλ 1-4
(79′ πεν. Σνόντγκρας – 17′, 83′ Σάντσες, 55′ Γουόλκοτ, 90′ Τσάκα)

Λέστερ – Μπέρνλι 3-0

(45′, 48′ Σλιμανί, 78′ αυτ. Μι)

Μάντσεστερ Σίτι – Μπόρνμουθ 4-0

(15′ Ντε Μπράινε, 25′ Ιχεανάτσο, 48′ Στέρλινγκ, 66′ Γκουντογκάν)

Γουέστ Μπρόμιτς – Γουέστ Χαμ 4-2

(7′ πεν., 56′ Τσαντλί, 37′ Ρονδόν, 44′ ΜακΚλιν – 61′ Αντόνιο, 65′ πεν. Λανσίνι)

Έβερτον – Μίντλεσμπρο (19:30)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected