Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τρελά…κέφια η Μπαρτσελόνα, σταμάτησε στα πέντε! (vid+tweet)

Csj2bTAWgAAWIiiΕπανήλθαν τα κέφια της Μπαρτσελόνα. Ο Λουίς Ενρίκε σταμάτησε να παίρνει ανόητες αποφάσεις και με το MSN να σκοράρει σύσσωμο, η πρωταθλήτρια Ισπανίας συνέτριψε 5-1 εκτός έδρας τη Λεγκανές.

Οι τρεις “μάγοι” συνδυάστηκαν άψογα σε όλα τα γκολ που σημείωσαν οι ίδιοι με τον έναν να δίνει ασίστ στον άλλον και όταν λέμε ασίστ εννοούμε ασίστ, που σημαίνει πάρε την πάσα και απλά βάλε το πόδι σου στην μπάλα για να καταλήξει στα δίχτυα. Η αρχή έγινε στο 16 με τον Μέσι, στη συνέχεια “χτύπησε” ο Σουάρες και το ημίχρονο έκλεισε με 0-3 από το γκολ του Νεϊμάρ. Ο τελευταίος κέρδισε πέναλτι στο 55′ δίνοντας στον αγαπημένο του Αργεντίνο να σημειώσει το δεύτερο προσωπικό του γκολ, ενώ ο Ραφίνια ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-5 με ένα εκπληκτικό αριστερό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Από εκείνο το σημείο και μετά η Μπαρτσελόνα εμφάνισε όλες τις αμυντικές της παθογένειες. Τραγικά λάθη από Ουμτιτί και Τερ Στέγκεν, με την μπάλα σε πάρα πολλές περιπτώσεις να μην μπορεί να βγει ούτε έξω από την καταλανική περιοχή από το απρόσεκτο και κακό passing game. Τελικά οι Μαδριλένοι διαμόρφωσαν το τελικό 1-5 με μια εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Γκάμπιελ.

δείτε το βίντεο με τα γκολ ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected