Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) ΑΕ Καραϊσκάκης – Θεσπρωτός 1-0 (photos)

thespr-66-dΔεν ήταν το θέαμα, αλλά και το αποτέλεσμα που περίμεναν οι φίλαθλοι, στην πρεμιέρα, της ΑΕ Καραϊσκάκης, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, που στο γήπεδο Αγίων Αναργύρων, υποδέχτηκε τον σκληρό και μαχητικό Θεσπρωτό.

Όπως αναφέρει το epithesi.gr, η ομάδα της Ηγουμενίτσας, μπήκε στην αρχή δυνατά, πήρε το κέντρο και άρχισε να πιέζει, δημιουργώντας ευκαιρίες, οι οποίες όμως δεν στοίχισαν στην ομάδα της Άρτας… Αντέδρασε στα μέσα του ημιχρόνου, με την είσοδο του μαχητικού Λάμπρου, που μαζί με τον Κόλινς, ήταν οι διακριθέντες της αναμέτρησης.

Αναγνωριστικό ήταν το παιχνίδι καθώς και οι δυό ομάδες, ήταν καλά “διαβασμένες” και κατάφεραν να μπλοκάρουν τα ατού της αντιπάλου. Πιό αποτελεσματική ήταν η πίεση που άσκησαν οι παίχτες του Θεσπρωτού, στον Λώττα, ο οποίος έδειχνε σε πολλά σημεία της αναμέτρησης, εκνευρισμένος.

Στο 22′ ο Οντγουονγκ, μετά από καλό συνδυασμό με τον Λώττα, έκανε γυριστό σουτ και η μπάλα πέρασε λίγο πάνω απ’ τα δοκάρια του τερματοφύλακα Κιουρτσίδη.

Στο 36′, από μακριά ο Λώττας, εκτέλεσε πολύ καλό φάουλ, το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων. Στο 37′ χέρι του αμυντικού του Θεσπρωτού, δεν είδε το πέναλτι ο διαιτητής Διώτης, απ’ το Καρπενήσι…

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Άρτας, εμφανίστηκε πιό επιθετική, αφού εισήλθε στον αγώνα ο επιθετικός Τσάκαλος, που αντικατέστησε τον Γούλα. Στο 47′ είχαμε την φοβερή και σωτήρια απόκρουση του Ανδρούτσου, μετά από τετ -α- τετ που είχε με τον Διάκο… Στο 52 είχαμε το εκπληκτικό γκολ του Κόλλινς. Ήταν αποτέλεσμα, προσωπικής ενέργειας του αρχηγού της ΑΕ Καραϊσκάκης. Πέρασε μερικούς αντιπάλους και πλάσαρε υποδειγματικά τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Θα λέγαμε ότι αυτό το γκολ ήταν όλος ο αγώνας…

Μέχρι το 60, η ΑΕ Καραϊσκάκης, είχε μια φλύαρη υπεροχή, που πρέπει να συζητηθεί, απ’ την τεχνική ηγεσία. Στο 60′ ήταν και πάλι η ώρα του Ανδρούτσου, που ο Βιτόρος, έκανε φοβερό σουτ, αλλά έπιασε την μπάλα ο τερματοφύλακας, της ομάδας της Άρτας. Στο 63′, ήρθε η ώρα του Οντγουονγκ. Πέρασε αρκετούς αντιπάλους, πλάσαρε υποδειγματικά, αλλά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Κιουρτσίδη.

Στο 78′ ο Λώττας, έδειξε την κλάση του, κάνοντας υποδειγματικό σουτ στο “Γ”, το οποίο με υπερπροσπάθεια, για να ακολουθήσει κι άλλο εξαιρετικό πλασέ, το οποίο και πάλι έδιωξε ο τερματοφύλακας του Θεσπρωτού…

Πολύ καλή η παρουσία του Τσάκαλου στο δεύτερο ημίχρονο, έδειξε πως αποτελεί αξιόπιστη λύση για την ομάδα της Άρτας και πρέπει να παίρνει ευκαιρίες.

Συνθέσεις

ΑΕ Καραϊσκάκης (Μίκι Τσίρκοβιτς): Ανδρούτσος, Παπανίκου, Χαρτσιάς (68′ Βελέτης), Αβραμίδης, Καταγιαννίδης, Κόλλινς, Γούλας (45′ Τσάκαλος), Μποτωνάκης (30′ Λάμπρου), Γυφτοκώστας, Λώττας, Οντγουόνγκ.

Θεσπρωτός (Λάζαρος Σέμος): Κιουρτζίδης, Ηλίας, Βιτόρος, Χατζόγλου, Πάνος, Αναστασιάδης (78′ Μπλέτσας), Τζιάλας (64′ Κωστάκης) , Ντόκος, Νάκας, Μηνάς, Διάκος

περισσότερες φωτογραφίες στο epithesi.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected