Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (4ος όμιλος) Πανθηραϊκός – Τριγλία Ραφήνας 4-2 (photos)

14339858_1785918715019654_1834600572_oΙστορικό ντεμπούτο στην κατάμεστη έδρα του για τον Πανθηραϊκό στη Γ’ Εθνική που συνοδεύτηκε με ευρεία νίκη με 4-2 επί της Τριγλίας Ραφήνας.

Ο Πανθηραϊκός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να βρεθεί μπροστά με 2-1 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στη συνέχεια ισοφαρίστηκε όμως έδειξε χαρακτήρα σαν ομάδα και κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 4-2 απέναντι στη πολύ καλή ομάδα της Τριγλία Ραφήνας.

Το ματς ξεκίνησε με την Τριγλία να απειλεί για πρώτη φορά στο 4ο  λεπτό με σουτ του Τσεβά το οποίο όμως μπλόκαρε εύκολα ο Πουρής. Η ομάδα της Ραφήνα θα καταφέρει να προηγηθεί στο 9’ με τον Πουλάκο ο οποίος βρέθηκε μόνος του στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το 0-1 για την ομάδα του.

Ο Πανθηραϊκός θα αντιδράσει αρχικά στο 18΄ με κεφαλιά του Λούκας η οποία όμως θα καταλήξει άουτ , όμως ένα λεπτό αργότερα οι  Σαντορινιοί θα ισοφαρίσουν σε 1-1 με ένα πολύ καλό σουτ του Περιάλη.

Στο 25΄ ο Μπίρης με μια πολύ καλή εκτέλεση φάουλ θα απειλήσει την εστία του Πουρή όμως ο τερματοφύλακας του Πανθηραϊκού θα μπλοκάρει. Στη συνέχεια θα κάνει ένα δυνατό σουτ ο Ζώνας όμως ο Δημιτζάς θα αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Η ομάδα της Σαντορίνης θα πάρει το προβάδισμα στο 29΄ με τον Γαρυφαλλόπουλο μετά από μία φάση διαρκείας να σκοράρει και να κάνει το 2-1. Μια τεράστια ευκαιρία για τον Πανθηραϊκό στο 32’, με τον Γαρυφαλλόπουλο να βρίσκετε σε τετ α τετ μετά από κόρνερ του Δημιτζά, όμως δα κατάφερε να σκοράρει.

Μια καλή ευκαιρία για την Τριγλία Ραφήνας να ισοφαρίσει στο 41΄σε 2-2 με τον Πουλάκο να πιάνει τη κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο έγινε στο 51΄ με σουτ του Χριστόπουλου το οποίο κατέληξε άουτ.

Κόντρα στη Ροή του αγώνα η Τριγλία Ραφήνας θα ισοφαρίσει με κεφαλιά του Ποτουρίδη στο 66΄ και ενώ ο Πανθηραϊκός είχε την κατοχή και πατούσε αρκετά στην περιοχή των φιλοξενουμένων.

Η ομάδα της Ραφήνας στο 73΄ έφτασε κοντά στην ανατροπή με σουτ από τον Μπίρη μέσα από την μεγάλη περιοχή, το οποίο κατέληξε άουτ.

Ο Πανθηραϊκός θα πάρει για δεύτερη φορά το προβάδισμα στο 81΄, όπου μετά από σέντρα του Λούκα ο Μκρτσιάν θα κάνει το 3-2 για την ομάδα του. Η ομάδα της Σαντορίνης θα κάνει 4 τα τέρματα της στο 86΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λούκας.

Δύο λεπτά αργότερα ο Πανθηραϊκός θα φτάσει πολύ κοντά σε ένα ακόμα γκολ με σουτ από τον Φύτρο όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

Ο Πανθηραϊκός κατάφερε να πάρει μια μεγάλη νίκη απέναντι στην Τριγλία Ραφήνας με σκορ 4-2 και να πάρει τους πρώτους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Συνθέσεις

Πανθηραϊκός (Παπαματθαιάκη): Πουρής, Κορτσινίδης (76΄Παπίτσας), Καλαγκάνης, Μκρτσιάν, Λούκας, Μπακάλης, Ζώνας (80΄Κωλέτσης), Σαββίδης, Γαρυφαλλόπουλος, Περιάλης, Λαζαρίδης (71΄Φύτρος)

Τριγλία Ραφήνας (Ψυρόπουλος): Δήμιτζας, Καμβύσης, Σεντέμεντες, Φούντας, Μπίρης, Χριστόπουλος, Τσέβας, Τσαγκάρης, Ποτουρίδης, Κότση (55΄Μητσόπουλος), Πουλάκος

περισσότερες φωτογραφίες στο sportcyclades.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected