Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) Παναργειακός – ΑΟ Λουτράκι 0-2 (photos+vid)

panarg-loutraki42-772x420Ότι μπορούσε έκανε ο Παναργειακός, απέναντι στο πιο έτοιμο Λουτράκι, που πέτυχε την νίκη που επιδίωκε. 

Η ομάδα του Άργους προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δέχθηκε γκολ και αμέσως μετά είχαμε την αποβολή. Στο δεύτερο μέρος προσπάθησε, αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να απειλήσει τον Διαμαντή. Και στο τέλος, σε μια αντεπίθεση έγινε και το 0-2.

Στο 11′ το πρώτο κόρνερ για τον Παναργειακό, που κέρδισε ο Ανδριόπουλος. Το κτύπησε πλασαριστά έξω, απόκρουση της άμυνα, η μπάλα πήγε δεξιά στον Φίλη, αυτός ένα γέμισμα, ο Διαμαντής με το χέρι έδιωξε.

Στο 14′ σέντρα του Παπουτσή από δεξιά, πετάχτηκε με το κεφάλι ο Βαλκάνος στο πρώτο δοκάρι, έπιασε την κεφαλιά έξω.

Στο 16′ πάλι σέντρα από δεξιά, ο Βαλκάνος με τη μπάλα, την κατέβασε κι επιχείρησε το σουτ, ο Κωστακιώτης με προβολή πρόλαβε.

Στο 20′ προσπάθεια από αριστερά και σέντρα του Λάιου, στο πίσω δοκάρι την κεφαλιά ο Παπουτσής, ο Μαλιώτης με το κεφάλι νέο κόρνερ. Από την εκτέλεση του οποίου νέα καρφωτή κεφαλιά του Παναγόπουλου, πέρασε έξω.

Στο 36′ γρήγορη αντεπίθεση με τον Χαρίτο στον Ανδριόπουλο, αυτός άνοιξε αριστερά στον Μηλιώτη, συρτή σέντρα, στην κίνηση ο Αγγελόπουλος δεν τη βρήκε καλά και πλάσαρε έξω.

Στο 40′ από κόρνερ του Λουτρακίου από δεξιά, προέκυψε σουτ του Βαλκάνου από δεξιά, στο μπροστινό «Γ» ο Σαχσανίδης απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 40′ ο Βαλκάνος πήρε τη μπάλα έξω από τη περιοχή και με ασύλληπτο σουτ στο αριστερό παραθυράκι του Σαχσανίδη έκανε το 0-1.

Και το κακό μεγάλωσε για τον Παναργειακό, αφού λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Παπαδόπουλος για ένα φάουλ στη σέντρα δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κι αποβλήθηκε.

Στο 62′ καλό διαγώνιο σουτ του Αποστολάκη, απέκρουσε στην δεξιά του γωνία ο Σαχανίδης, η μπάλα πήγε εκεί που ήταν ο Κωβαίος, πλάσαρε, με αυτοθυσία στη γραμμή ο Κωστακιώτης και ο Σαχσανιδης πρόλαβαν.

Στο 78′ κλέψιμο του Βαλκάνου από αριστερά και γύρισμα τη περιοχή προς τον Βρέστοβιτς, με αυτοθυσία έπεσε στα πόδια του ο Σαχσανίδης και με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε.

Στο 86 πάλι ο Βαλκάνος από αριστερά, προχώρησε και γύρισε χαμηλά για τον Παπουτσή, μόνος αυτός σε θέση σέντερ φορ, δεν έκανε καλό κοντρόλ και πρόλαβε η άμυνα του Παναργειακού.

Στο 87′ ο Αποστολάκης πίεσε τον Σιάτρα και του πήρε τη μπάλα, προχώρησε, μπήκε στη περιοχή μόνος και πλάσαρε για το 0-2 και ενώ ο Φίλης είχε προωθηθεί σε θέση σέντερ φορ.

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Σαχσανίδης, Κωστακιώτης (72′ Φωκαϊδης), Μηλιώτης, Καψιώχας (64′ Φλεβάρης), Φίλης, Παπαδόπουλος, Αγγελόπουλος, Χαρίτος, Ανδριόπουλος (46′ Σιάτρας), Καλογέρης, Ζαρκάδας.

ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Διαμαντής, Νικολάου, Λάιος, Μπριλάκης, Μαυρέλης (68′ Ζερβός), Παναγόπουλος, Αποστολάκης, Μάγγος, Κωβαίος (75′ Βρέστοβιτς 82′ λόγω τρ.Τσώκος), Παπουτσής, Βαλκάνος.

περισσότερες φωτογραφίες στο sport.argonafplia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected