Κατηγορίες
Διάφορα

Η Λίλα είχε λίγους μήνες ζωής και διοργανώθηκε ένα συγκλονιστικό πάρτι για τα γενέθλια της… (photos)

H Lila May Schow είναι ένα χαρούμενο παιδί πέντε ετών. Αλλά είναι λιγάκι διαφορετικό από τα άλλα παιδιά της ηλικίας της: αγωνίζεται με τον καρκίνο. Τραγικά, δεν είχε πολλή τύχη. Πρόσφατα γιόρτασε τα γενέθλιά της.

Το άσχημο είναι, ότι ήταν τα τελευταία της γενέθλια. Όπως αναφέρει το ingossip.gr, γι αυτό και οι γονείς της, τα έκαναν όσο περισσότερο πιο ξεχωριστά μπορούσαν.

1

Οι γιατροί λένε ότι το κοριτσάκι δεν είναι αρκετά δυνατό για να αντέξει μια ακόμα χημειοθεραπεία. Το καλύτερο που ελπίζουν για εκείνη είναι ότι θα ζήσει μέχρι την Ημέρα των Ευχαριστιών.

2

Οι γονείς της Lila, ο Ryan και η Heidi, βοηθήθηκαν από τοπικούς επιχειρηματίες, εθελοντές και εκατοντάδες απλούς ανθρώπους, που συγκινήθηκαν με την ιστορία της Lila. Στις 31 Ιουλίου, διοργανώθηκε ένα φαντασμαγορικό πάρτι

3

Ήταν ταυτόχρονα σχολικός χορός και γάμος, γιατί όλοι γνώριζαν ότι η Lila δε θα βίωνε αυτά τα σημαντικά γεγονότα.

4

Όλα τα έξοδα καλύφθηκαν από δωρεές, που δόθηκαν από άτομα από όλες τις ΗΠΑ.

5

Η Lila ήρθε στο πάρτι της ντυμένη ως Σταχτοπούτα, και ήταν περιτριγυρισμένη από όλες τις πριγκίπισσες της Disney.

6

Ο μπαμπάς της Lila της έκανε “πρόταση γάμου” και χόρεψαν μαζί γαμήλιο χορό, έτσι ώστε το κοριτσάκι του να ζήσει τουλάχιστον μια φορά, κάτι που δε θα βίωνε στη ζωή της η ίδια.

7

Ο μπαμπάς της δήλωσε: ’Δε θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε την ασθένειά της ή να διοργανώσουμε αυτό το πάρτυ χωρίς τη βοήθεια ενός τεράστιου αριθμού ανθρώπων. Τους ευγνωμονούμε όλους. Όλα αυτά έγιναν, για να κάνουμε ένα κοριτσάκι να χαμογελάσει.’

8

…και σίγουρα χαμογέλασε.

9

10

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected