Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 1-1

DSCN0144-horz

Ματς για γερά νεύρα στο Δημοτικό Γήπεδο Διαβατού, που τελικά δεν ανέδειξε νικητή.

Ατρόμητος και ΠΑΟΚ αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1, σε ένα ματς με όμορφες φάσεις, δύο τέρματα, δύο αποβολές αλλά και αρκετές διακοπές λόγω αψιμαχιών αλλά και για εκατέρωθεν διαμαρτυρίες στον ρέφερι της συνάντησης κ. Γιοβανόπουλο.

Μετά από ένα στείρο και με πολλές δυνατές μονομαχίες πρώτο ημίχρονο, το δεύτερο 45λεπτο ήταν αυτό που επέφερε και τις περισσότερες συγκινήσεις.

Στο 57′ ο Ατρόμητος ευτύχησε να προηγηθεί με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αλέξανδρου Δαλήγγαρου (φωτ. αριστερά) από εξαιρετικά δύσκολη θέση στα πλάγια, ένα τέρμα που άλλαξε τις ισορροπίες στο ματς και έδωσε νέο ενδιαφέρον στα υπόλοιπα 30 λεπτά.

Στο 63′ οι δύο ομάδες έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής των Δημητριάδη και Παναγιώτη Κίτσα αντίστοιχα, οι οποίοι σύμφωνα με το φύλλο αγώνος κινδυνεύουν με τιμωρία παραπάνω από μία αγωνιστική.

Στο 68′ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή όπως υποστηρίζουν του Παύλου Ζερδαλή ενώ στο 77′ ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιώργου Μπουκλά (φωτ. δεξιά), το οποίο κέρδισε ο Ευγένης Κίτσας.

Το ισόπαλο αποτέλεσμα παρέμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα, ενώ την επόμενη αγωνιστική ο Ατρόμητος θα μεταβεί στον Άγιο Νικόλαο για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Νάουσας και ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας τον ΜΑΣ Βεργίνας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γιοβανόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Νατσιούρα και Νησελίτη.

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Μανιόπουλος, Κλάψης (46′ Γκιάλπης), Βοργιατζίδης, Μουρατίδης, Παγγούρας, Αρβανιτίδης, Δαλήγγαρος, Λιλιόπουλος (74′ Καρατζάς), Ζερδαλής, Παπαδόπουλος (46′ Κωστογλίδης), Δημητριάδης.

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Ευαγγελόπουλος, Κίτσας Λ.Δ., Κούκλας, Μπουκλάς Γ., Μπουκλάς Α., Ασλάνογλου (57′ Καρατάσος), Κίτσας Π., Κίτσας Ε., Κίτσας Θ. (62′ Κίτσας Σ.), Κίτσας Β. (71′ Κίτσας Κ.), Χατζηστεφάνου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected