Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) ΑΕ Ποντίων – Αλμωπός Αριδαίας 0-1 (photos)

Sre3dKuΠρώτη νίκη για τον Αλμωπό Αριδαίας φέτος και μάλιστα εκτός έδρας!

Η ομάδα του Γιώργο Τυριακίδη με γκολ στο ξεκίνημα της αναμέτρησης πήρε το πολύτιμο τρίποντο και σε συνδυασμό με το 2-2 της προηγούμενης Κυριακής κόντρα στον ΑΟ Καρδίας, διατήρησε το αήττητο.

Από την άλλη πλευρά, η ΑΕΠ στάθηκε άτυχη σε 2-3 περιπτώσεις και κυρίως στο δεύτερο μέρος, πάλεψε για το γκολ που θα έφερνε το ματς στα ίσια.

Το φιλμ της αναμέτρησης

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την τύχη να προηγηθούν με γκολ από τα αποδυτήρια, μετά από σέντρα του Λάζαρου Ελευθεριάδη, με τη μπάλα να βρίσκει στο δεξί κάθετο του Δεληγιάννη και να καταλήγει στα δίχτυα (1-0).

Στο 16′ ο Κοβάτσης βγήκε στην κόντρα και από θέση τετ α τετ σούταρε ελάχιστα άουτ.

Στο 58′ καλό σουτ του Μπλάντου πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Μένιου.

Στο 79′ πολύ καλή κάθετη του Τζερεμέ βρήκε τον Χαραλαμπίδη σε καλή θέση, αλλά η κεφαλιά ψαράκι που επιχείρησε, μπλόκαρε ο Μένιος.

Στο 82′ ακυρώθηκε γκολ του Χαραλαμπίδη

Συνθέσεις

ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου (Μιχ. Αλεξιάδης): Δεληγιάννης, Τσιαρτσιώτης, Αντωνιάδης, Μπιμπίρης, Χαραλαμπίδης, Μπιζιώτας, Κοτζατίσογλου Α. (56′ Χαλαζωνίτης), Ζολώτας (46′ Μπλάντος), Ζαχαριουδάκης (64′ Βογδόπουλος).

Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Μένιος, Θ. Ελευθεριάδης, Καμπάνης, Παπαζούρης, Μουρατίδης, Ζαρογιάννης, Διαμαντίδης, Καπουσούζης, Κοβάτσης, Εθευθεριάδης Λ., Καραγιάννης.

περισσότερες φωτογραφίες στο top-sport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected