Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Καβάλα – Ορφέας Ξάνθης 0-0

orfe1-604x402Ο ΑΟΚ προσπάθησε, πίεσε, είχε την κατοχή της μπάλας,  αλλά μοιραία δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη καθώς δημιούργησε ελάχιστες ευκαιρίες.

Όπως αναφέρει η proininews, απέναντι του βρέθηκε μια ομάδα που ήταν καλά διαβασμένη και ήξερε τι ζητούσε το γήπεδο, χωρίς πάντως να απειλήσει  ιδιαίτερα την εστία του Αθανασίου. Οι δύο κεντρικοί αμυντικοί των φιλοξενούμενων, Μαλαδένης και Μακράκης, έκαναν καλή δουλειά στο να «εγκλωβίσουν» τον Παβίσεβιτς και τον Χαλήλ και έτσι τα επιθετικά ατοί έμειναν ανενεργά.

Ο ΑΟΚ  απείλησε από στημένες φάσεις και έτσι ο Ρούφος δεν χρειάστηκε να κάνει τη μεγάλη απόκρουση.

Στο πρώτο ημίχρονο έγιναν δυο φάσεις. Η μία στο 43` από κόρνερ του Κυριακίδη και κεφαλιά άουτ του Ζλατκόφσκι και η άλλη στο 44` από φάουλ του Γ. Καραγκιόζη και κεφαλιά άουτ του Μαυρόπουλου.  Στην επανάληψη, ο ΑΟΚ απείλησε στο 59` από κόρνερ του Παππά και κεφαλιά του Πτηνόπουλου, άουτ. Ακόμη στο 68` με σουτ του Μπλιού και απόκρουση του Ρούφου.  Πριν στο 56` από κόρνερ του Κυριακίδη, όπου ο Μπάτζιος δε μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά και στο 57` με σουτ του Πτηνόπουλου που πέρασε άουτ.

 

Συνθέσεις

Καβάλα : Αθανασίου, Μπαντάνης, Κυριακίδης, Γιαλούσης, Δέντσας (82` Σταματόπουλος), Λαδάκης, Παππάς (66` Παπαδόπουλος), Μπάτζιος, Μπλιός, Ζλατκόφσκι (46` Πτηνόπουλος), Παβίσεβιτς.

Ορφέας Ξάνθης : Ρούφος, Χαλήλ, Κατρανίτσας (46` Χαριτίδης),  Μαλαδένης, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Β. Καραγκιόζης, Μπουνταγκίδης,  Ξαντινίδης (69` Τοραμανίδης), Γ. Καραγκιόζης, Πασχαλάκης (46` Μουμίνογλου), Τουγιάλ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected