B ΕΠΣ Ημαθίας

Νέα Γενεά Νικομήδειας – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας 1-0

Χωρίς τίτλο

Ντέρμπι όπως αναμενόταν το σημερινό παιχνίδι στη Νέα Νικομήδεια, ανάμεσα σε δύο ομάδες που “χτυπούν” την πόρτα της Α1 Ερασιτεχνικής!

Μεγάλη νικήτρια η Νέα Γενεά Νικομήδειας, που επικράτησε με 1-0 του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας και έφτασε τους 4 βαθμούς, έναντι ενός των σημερινών του αντιπάλων.

Η ομάδα του Γιώργου Ευτηριάδη, μετά από ένα δραματικό σε εξέλιξη παιχνίδι, πήρε αυτό που ήθελε και μάλιστα κόντρα σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 14ο λεπτό, όταν μετά από γέμισμα στην περιοχή του Λιακόπουλου, ο Καλτσάς εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα και με πλασέ “έγραψε” το 1-0.

Μπροστά σε 150 και πλέον θεατές και κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες, το πρώτο ημίχρονο δεν είχε ιδιαίτερες συγκινήσεις εκτός από τη φάση του τέρματος. Οι “κυανόλευκοι” Χωρίς τίτλο1προσπάθησαν να αντιδράσουν στη συνέχεια, χωρίς όμως να απειλήσουν την εστία του Οβεζίκογλου, με τους γηπεδούχους να δίνουν περισσότερο χώρο και να προσπαθούν να “χτυπήσουν” στις αντεπιθέσεις.

Αυτή ήταν συνολικά η εικόνα του πρώτου μέρους, που άλλαξε σε μεγάλο βαθμό στο δεύτερο 45λεπτο. Ο Φίλιππος Πέιος έριξε στο ματς τον Κώστα Ισλαμίδη, ρισκάροντας ακόμη περισσότερο και στο 55′ ο έμπειρος επιθετικός κέρδισε πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Θοδωρής Δημούλτσης, ο οποίος όμως νικήθηκε από τον Οβεζίκογλου, στο δεύτερο συνεχόμενο πέναλτι που αστοχεί η ομάδα της Αγίας Μαρίνας μετά την προηγούμενη αγωνιστική.

Η πίεση των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε στη συνέχεια, αλλά η ομάδα του Γιώργου Ευτηριάδη έκλεισε καλά τους διαδρόμους και μάλιστα, έφτασε πολύ κοντά στο 2-0 και πάλι με τον Καλτσά που αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Στο 73′ το παιχνίδι διακόπηκε για 2 λεπτά, όταν υπήρξε διαξιφισμός παράγοντα του Μέγα Αλέξανδρου με τον Γιώργο Ευτηριάδη και ο ρέφερι της συνάντησης απέβαλε τον πρώτο και έδειξε την κόκκινη κάρτα στον δεύτερο, που είχε δηλωθεί ως αναπληρωματικός.

Στα επόμενα 15 λεπτά, η αγωνία χτύπησε κόκκινο, ωστόσο το 1-0 παρέμεινε μέχρι τέλους, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν στο τέλος μια πολύ σπουδαία νίκη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βαράγκας, με βοηθούς τους κ.κ. Τρέβλα και Χριστοδούλου

Συνθέσεις

Νέα Γενεά Νικομήδειας : Οβεζίκογλου, Συμεωνίδης (54′ Τσιφλίδης), Τσιάμπας Κ., Τσιάμπας Τ., Καλτσάς, Καϊογλίδης, Σιδηρόπουλος, Δημοσθένους, Παπαδόπουλος, Πασχαλίδης, Δούκας (7-‘ Δεμιρχανίδης).

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας : Λιακόπουλος, Αυτζής, Αλμαλιώτης, Ντόγος, Κολίτσης (29′ Γαβριηλίδης), Σαμπρής, Λιάπης, Χατζής, Μπάκανος (55′ Γκουτζιλίκας), Δημούλτσης, Τηλκερίδης (46′ Ισλαμίδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected