Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Νέα Γενεά Νικομήδειας 2-0 (photos)


DSCN0010

Ίδρωσε αλλά τελικά πήρε την πρόκριση ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου, κόντρα σε μια ψυχωμένη Νέα Γενεά Νικομήδειας, που παρά τις πολλές ελλείψεις, πάλεψε για την έκπληξη.

Η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά, είχε την κατοχή, είχε τις ευκαιρίες αλλά σε γενικές γραμμές ήταν άνευρη και χωρίς μεγάλη διάθεση, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από τον ρυθμό που επέβαλε το συγκρότημα του Γιώργο Ευτηριάδη, που σε ένα ακόμη παιχνίδι είχε πολύ καλό αγωνιστικό προσανατολισμό.

Χρειάστηκαν 60 λεπτά στους “κιτρινομπλέ” για να ξεκλειδώσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων, που στάθηκαν βεβαίως και τυχεροί σε κάποιες περιπτώσεις, όπου το γκολ ήταν θέμα απλού “καθαρού μυαλού. Όμως, τόσο ο Πέτγαζλης όσο και οι Κακούδης και Μπρέγκου δεν κατάφεραν σε αξιόλογες φάσεις να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα και το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα με το DSCN0056οποίο οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπερίσχυσε η υπεροπλία των γηπεδούχων, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν την κούραση της Νέας Γενεάς (η αποστολή της ομάδας αποτελούνταν από 12 παίκτες και μάλιστα ο Παναγιώτης Δούκας αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο λόγω τραυματισμού) και έφτασαν στη λύτρωση χάρη σε τέρμα του Χρήστου Κακούδη, ο οποίος στο 63′ σούταρε από δεξιά στην κλειστή γωνία του πολύ καλού σήμερα Μπουτουγλίδη.

Από το σημείο εκείνο, όπως ήταν φυσιολογικό, οι “κιτρινόμαυροι” κατέρρευσαν και μοιραία δέχτηκαν δεύτερο τέρμα στο 78′, αυτή τη φορά με κεφαλιά του Χρήστου Μπρέγκου, μετά από σέντρα ακριβείας του Μωυσίδη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Κωστούλη και Τριανταφυλλίδης.

Συνθέσεις

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Κασαπίδης, Ρίσσου, Τσίπης, Θεοδωρόπουλος, Τενεκετζή, Τάσο, Θεοδοσιάδης (66′ Βούλγαρης), Μωυσίδης, Κακούδης (79′ Κοτζαχρήστος), Μπρέγκου (83′ Βαϊναλής), Πέτγαζλης

Νέα Γενεά Νικομήδειας : Μπουτουγλίδης, Συμεωνίδης, Τσιάμπας Τ., Καϊογλίδης, Σιδηρόπουλος, Καρίπογλου, Παπαδόπουλος Κ., Πασχαλίδης, Δούκας (46′ Παπαδόπουλος Γ.), Τσιφλίδης, Καλτσάς.

δείτε αργότερα φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης και βίντεο από το 1ο ημίχρονο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected