Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ανακοίνωσαν Τεντολούρη οι Μαύροι Αετοί

14463303_10210666306952410_6783574466235979002_n

Την απόκτηση του Δημήτρη Τεντολούρη ανακοίνωσαν πριν λίγο οι Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου.

Ο 24χρονος μέσος προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν στην Α1 της ΕΠΣ Τρικάλων με τη φανέλα της Θέυλλας Πετρωτού, ενώ παλαιότερα έχει φορέσει τη φανέλα του ΑΟ Τρίκαλα (Γ Εθνική), των Τρικάλων 1963 αλλά και του Πυργετού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Οι Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου ανακοινώνουν την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Τεντολούρη. Είναι γεννηθείς στις 13/12/1992 και έχει αγωνιστεί στο Πετρωτό, τον ΑΣ Τρίκαλα, την Φήκη και τον Πυργετό. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες”.”

Σε δηλώσεις του τόνισε:

“Ευχαριστώ τον κ.Μαράβα και την διοίκηση για το ενδιαφέρον. Αν και έρχομαι λίγο αργά καθώς δεν έχω κάνει προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα βρίσκω αρκετούς πρώην συμπαίκτες μου. Θα προσπαθήσω από την πλευρά μου να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής. Θέλω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ και να βοηθηθώ και εγώ μέσα από την συμμετοχή της ομάδας στην Γ΄Εθνική. Παρακολούθησα χθες την προσπάθεια των παιδιών κόντρα στην Ιστιαία. Όλη η ομάδα ήταν πολύ καλή και πήρε δίκαια τη νίκη που είναι ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Τώρα έχουμε ένα ματς στην Λευκάδα με μια ομάδα που είναι στα μέτρα μας, όπως είπε και ο προπονητής μας και θα πάμε για το θετικό αποτέλεσμα. Η Γ΄Εθνική μπορεί να διαθέτει ποιότητα αλλά θέλει δύναμη και πάθος και ευελπιστώ να τα πάμε πολύ καλά. Σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε θέλουμε την στήριξη των φιλάθλων γιατί είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις ότι ο κόσμος σου συμπαραστέκεται και σε εμψυχώνει”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected