Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας – ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet” 0-5

14408275_681857718656957_1837393850_o

Εντυπωσιακή εμφάνιση από τον ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet” στα Λευκάδια, που σταμάτησε στα πέντε κόντρα στον Αχιλλέα Νάουσας!

Η ομάδα του Νίκου Αντωνά (ο οποίος ομολογουμένως έχει φέρει άλλον αέρα στα αποδυτήρια και οι παίκτες αγωνίζονται πολύ απελευθερωμένοι) ήταν καταιγιστική στο σημερινό παιχνίδι και δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στον αντίπαλο, που μοιραία περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο.

Η…ορμή των “κιτρινόμαυρων” φάνηκε από τα πρώτα λεπτά, καθώς μπήκαν πολύ επιθετικά στο παιχνίδι και πίεσαν σε μεγάλο βαθμό την αντίπαλη άμυνα, που υπέπεσε σε πολλά λάθη. Το πρώτο γκολ για τον ΓΑΣ σημειώθηκε στο 4ο μόλις λεπτό, όταν ο Σπανός (κορυφαίος σήμερα, με δύο γκολ, ένα δοκάρι και δύο ασίστ) εκτέλεσε το φάουλ λίγα μέτρα πίσω από το κέντρο, ο Μπουμπουλέντρας δεν κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα και ο Καψάλης που βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο, πήρε το ριμπάουντ και με πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Το επιθετικό κρεσέντο των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε και στο 16′, όταν οι ρόλοι άλλαξαν στην επίθεση, με τον Καψάλη να πασάρει και τον Σπανό να εκτελεί, με ωραίο δεξί εναέριο σουτ 14550767_681857575323638_1699338859_oπου δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον πορτιέρο του Αχιλλέα.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, στο 24′ ο Καψάλης μπήκε από δεξιά στη μεγάλη περιοχή, ανατράπηκε από τον Μπράτση και το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Μάκης Σπανός, ο οποίος “έγραψε” το 0-3.

Ο επιθετικός μονόλογος του ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet” δεν κόπασε ούτε στο δεύτερο 45λεπτο, καθώς αρχικά ο Σπανός σημάδεψε το δοκάρι (49′), στη συνέχεια ο Κατσουγιαννόπουλος αστόχησε σε τετ-α-τετ (66′) και στο 75′ ο Μπούφι έφυγε στην πλάτη της άμυνας μετά από κάθετη του Σπανού, πλάσαρε στο δοκάρι και στη συνέχεια πήρε το ριμπάουντ για το 0-4.

Το τελικό 0-5 σημείωσε ο Παναγιώτης Δημούλτσης με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 84′, το οποίο πέρασε μέσα από το τοίχος του Αχιλλέα και κατέληξε στα δίχτυα του Μπουμπουλέντρα.

Το τελικό σφύριγμα του ρέφερι της αναμέτρησης, επισφράγισε την εξαιρετική εμφάνιση των “κιτρινόμαυρων”, οι οποίοι είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει δεχτεί ακόμη γκολ ενώ έχει το απόλυτο στις τρεις αγωνιστικές που έχει αγωνιστεί.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Νατσιούρα και Ιασονίδη

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νάουσας : Μπουμπουλέντρας, Σαμαράς Δ. (46′ Γιαμαλίδης), Μάραντης, Γκέτσος, Κοσμάς, Καραμεταξάς, Μπράτσης, Γιάτσος, Στογιάννος Γ. (46′ Σύγγας), Τσαρτσίου (61′ Τουγγελίδης), Κακούδης

ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet” : Αντιφάκος, Κοσμίδης, Χαραλαμπίδης, Μισαηλίδης, Κατσουγιαννόπουλος, Μπούφι, Οικονόμου Α. (80′ Μποζίνης(, Οικονόμου Χ. (80′ Δημούλτσης), Σιδηρόπουλος (74′ Κελέσμητος), Καψάλης, Σπανός.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected