Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνικής (1ος όμιλος) Μακεδονικός Φούφα – Καβάλα 2-1

q0raT5K
Σπουδαία νίκη και μάλιστα με ανατροπή για τον Μακεδονικό Φούφα, που επικράτησε με 2-1 του ΑΟ Καβάλας που μάλλον υποτίμησε τον αντίπαλο του.

Η πρώτη νίκη των “πρασίνων” στη Γ Εθνική έμελλε να είναι σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας, σε ένα παιχνίδι που ο ΑΟΚ προηγήθηκε με γκολ του Λίτσκα στο 62` ο οποίος με παλικαρίσιο τρόπο και σουτ στην κλειστή γωνία, “έγραψε” το 0-1.

Ο Μακεδονικός ισοφάρισε στο 72` με κοντινή προβολή του Χάιτα, ενώ το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 86` ο Φωτιάδης από πολύ κοντά μετά από κόρνερ του Τοπάλη.

Στο πρώτο μέρος, ο ΑΟΚ έχασε μια διπλή  ευκαιρία. Στο 39` από γύρισμα του Παππά, ο Λαδάκης έκανε το σουτ για να αποκρούσει ο τερματοφύλακας. Στη συνέχεια το σουτ του Παππά, κόντραραν οι αμυντικοί.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 6` με σέντρα σουτ του Τσικόπουλου, που έβγαλε σε κόρνερ ο Αθανασίου. Στο 14` με σου του Συμεωνίδη από λάθος του Δέντσα που η μπάλα κατέληξε άουτ, ενώ στο 24` με σουτ του Τοπάλη απέκρουσε σε κόρνερ ο Αθανασίου.

Στο 79` από κόρνερ του Γ. Παπαδόπουλου, ο Γιαλούσης αστόχησε με κεφαλιά. Στο 80` το σουτ του Μπλιού, η μπάλα πέρασε άουτ ενώ στο 83` απείλησε και πάλι ο Μπλιός, αλλά απομάκρυνε πάνω από τη γραμμή ο Σιδηρόπουλος.

Συνθέσεις

Μακεδονικός Φούφα: Χρυσοστομίδης, Κοπατσάρης, Τσουβάρας, Σιδηρόπουλος, Τσόμπο (79′ Παπουτσίδης), Τακίδης, Συμεωνίδης (46′ Χατζηρούμπης), Φωτιάδης, Χάιτας, Τσικόπουλος (84′ Κυβρακίδης), Τοπάλης

ΑΟΚ: Αθανασίου, Σταματόπουλος, Κυριακίδης, Γιαλούσης, Μπάτζιος, Δέντσας (77′ Παπαδόπουλος Γ.), Λαδάκης, Παππάς, Μπρατσιάνι (60′ Λίτσκας), Πτηνόπουλος (60′ Μπλιος), Παβίσεβιτς.

με στοιχεία από το proininews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected