Γ Εθνική / Τοπικά

Αποχωρεί ο Κεφαλάς από τον Ρήγα

c23cf285b18eee8c3cdbb352d72bf94d_LΟ τερματοφύλακας του Ρήγα Φεραίου, Αποστόλης Κεφαλάς, μένει και τυπικά ελεύθερος από την ομάδα του Βελεστίνου, με τις πληροφορίες του magnesiasports να αναφέρουν πως σήμερα (4/10) ο ποδοσφαιριστής θα μεταβεί στα γραφεία του μέχρι πρότινος συλλόγου του, προκειμένου να παραλάβει το δελτίο του.

Ο 24χρονος Βολιώτης «πορτιέρο», που επί τρεις διαδοχικές σεζόν, είχε φανέλα βασικού στην ομάδα του Ρήγα, είχε τεθεί εκτός πλάνων από το καλοκαίρι, καθώς είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον σύλλογο, με τις φήμες να τον φέρνουν κοντά στη Νίκη Βόλου, ομάδα στην οποία ξεκίνησε κι ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Παρ’ όλα αυτά, συμπεριλήφθηκε σε δύο αποστολές αγώνων πρωταθλήματος στη Γ’ Εθνικής, κατά το τρέχον αγωνιστικό έτος, δίχως να αγωνιστεί.

Οι σχέσεις των δύο πλευρών έχουν έρθει οριστικά κι αμετάκλητα σε ρήξη, με αμφότερους να συμφωνούν πως το καταλληλότερο είναι η λύση της συνεργασίας του. Πλέον, ο Αποστόλης Κεφαλάς έχει στα χέρια του την ελευθέρας του και ψάχνει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected