B ΕΠΣ Ημαθίας

Εθνικός Ράχης – Νέα Γενεά Νικομήδειας 1-3

DSCN0011

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στη Ραχιά, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α2 Ερασιτεχνικής.

Η Νέα Γενεά Νικομήδειας, χάρη σε ένα αποτελεσματικό τελευταίο 20λεπτο στο ματς, πήρε την πολύτιμη νίκη και “έπιασε” κορυφή, όπου συγκατοικεί με τους Αριστοτέλη Νάουσας και ΑΕΠ Βέροιας.

Η ομάδα του Γιώργου Ευτηριάδη τα…χρειάστηκε κόντρα στον μαχητικό Εθνικό Ράχης, που προηγήθηκε νωρίς στο σκορ και πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις για το αποτέλεσμα. Ωστόσο, τόσο η κούραση όσο και η εμπειρία των φιλοξενούμενων, έγειραν την πλάστιγγα στο τέλος και επήλθε το τελικό 1-3.

Οι “κυανόλευκοι” μπήκαν φουριόζοι στα πρώτα λεπτά και στο 5o μόλις λεπτό ο Γιουβαντσικλάρ κέρδισε πέναλτι, που μετέτρεψε σε γκολ ο Λαζαριώτης, ο οποίος παράλληλα με το δεύτερο τέρμα του στο πρωτάθλημα, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Το παιχνίδι απέκτησε από νωρίς μια άγρια ομορφιά και αυτό το διαπίστωσαν άμεσα οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν το παιχνίδι, καθώς μέχρι το τελευταίο σφύριγμα για το πρώτο μέρος, σημειώθηκαν περίπου 10 καλές ευκαιρίες στο παιχνίδι.

Οι περισσότερες ανήκουν στους “κιτρινόμαυρους”, που πίεσαν αφόρητα την αντίπαλη άμυνα με στόχο να ισοφαρίσουν και να αποκτήσουν εκ νέου ελπίδες για την πολυπόθητη νίκη. Ωστόσο οι πρωταγωνιστές των συγκεκριμένων φάσεων (Δημοσθένους, Παπαδόπουλος, Τσιφλίδης για τους φιλοξενούμενους και ο Τσακιράκης για τον Εθνικό) δεν κατόρθωσαν να βρουν δίχτυα και να αλλάξουν αντίστοιχα τη ροή του ματς.

Ίδια περίπου εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με τη Νέα Γενεά να έχει την υπεροχή και να πιέζει και τον Εθνικό να δουλεύει πολύ καλά ανασταλτικά και να κρατά μέχρι το 70′ το υπέρ του σκορ. Ωστόσο, στο σημείο εκείνο και σε μια από τις πολλές επιθετικές ενέργειες των φιλοξενούμενων, ο Καλτσάς έκανε τη σέντρα και ο Δημοσθένους στο δεύτερο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, “λυτρώνοντας” κατά κάποιο τρόπο την ομάδα του.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους “κυανόλευκους”, στο 78′ σημειώθηκε μια φάση καρμπόν με το πρώτο γκολ, με εκτελεστή αυτή τη φορά τον Κώστα Παπαδόπουλο ο οποίος από το σημείο του πέναλτι με κεφαλιά, ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους φιλοξενούμενους.

Ο Εθνικός, μην έχοντας πλέον και τα ψυχικά αποθέματα για να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση, δέχτηκε και τρίτο γκολ στο 87′ και συγκεκριμένα από τον Τσιφλίδη, ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας και απέναντι από τον Τσαχουρίδη, διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παυλίδης, με μοναδικό βοηθό τον κ. Βαλκάνο

14289970_1756747684596084_6315170033550511645_o

Συνθέσεις

Εθνικός Ράχης : Τσαχουρίδης, Βελιάδης, Κάμινας, Σιδηρόπουλος, Τσολαΐδης (62′ Ορφανίδης), Σβαρνογιαννόπουλος (80′ Δεληγιώργης), Λαζαριώτης, Γκίτσιος, Γιουβαντσικλάρ, Τσακιράκης, Συμεωνίδης (46′ Ριστέμογλου).

Νέα Γενεά Νικομήδειας : Οβεζίκογλου, Τσιάμπας Κ., Πασχαλίδης, Δεμιρχανίδης (67′ Καλτσάς), Συμεωνίδης, Τσιάμπας Τ., Καϊογλίδης, Σιδηρόπουλος, Δημοσθένους, Τσιφλίδης, Παπαδόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected