Κατηγορίες
Football League

Μήπως ήρθε η ώρα αν σκεφτούμε μια Football League ημιεπαγγελματική…;

9bd80242309c66a439ee0881f8b44bf6_LΌλες οι παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου έρχονται στην επιφάνεια με τη συνεχόμενη καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος της Football league, το οποίο είναι στον αέρα και διαρκώς αναβάλλεται η πρεμιέρα του, με το προϊόν συνεχώς να υποβαθμίζεται και τις ομάδες να μην έχουν πηγές εσόδων.

Όπως αναφέρει το magnesiasports, στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Football league τη Δευτέρα αποφασίστηκε παράταση της αναστολής του πρωταθλήματος και συνέχεια συζητήσεων για την εύρεση χορηγών και τηλεοπτικής στέγης, αποφάσισε το Δ.Σ. της Football League.

Όπως έγινε γνωστό, θα σταλεί εξώδικο στη Σούπερ Λιγκ Super League για την διασφάλιση των δικαιωμάτων τα οποία όπως αναφέρει η ανακοίνωση «καταστρατηγούνται», ενώ την Πέμπτη (6/10) η τετραμελής επιτροπή μαζί με τον πρόεδρο Στέλιο Σφακιανάκη θα επισκεφθούν τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.

Επίσης, μεταφέρθηκαν για την ερχόμενη (10/10) η εκλογή των εκπροσώπων που θα παραστούν στη Γ.Σ. της ΕΠΟ στις 14 του ίδιου μήνα.

*Ερώτημα : μήπως ήρθε η ώρα να σκεφτούμε σοβαρά μια Football League στα πρόθυρα της Γ Εθνικής…;

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected