Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μεταγραφή τερματοφύλακα ο Εορδαϊκός, τέλος ο Μάλτζαρης!

ΕορδαϊκόςΛύση στη θέση του τερματοφύλακα βρήκαν στον Εορδαϊκό που ήρθαν σε συμφωνία με την διοίκηση του Μακεδονικού Κοζάνης και απέκτησαν τον πολλά υποσχόμενο τερματοφύλακα, Δήμο Κυριλίδη.

Όπως αναφέρει το matiesstasport, ο 22χρονος τερματοφύλακας ανήκε στον Μακεδονικό Κοζάνης εδώ και δέκα ημέρες αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Οι άνθρωποι του Εορδαϊκού που αναζητούσαν εδώ και αρκετό καιρό τερματοφύλακα ήρθαν σε επαφή με την διοίκηση του Μακεδονικού, οι οποίοι και δέχθηκαν μετά και την συγκατάθεση του ποδοσφαιριστή να παραχωρηθεί στον Εορδαϊκό.

Ο Κυριλίδης αν και γεννημένος το 1994, τα τελευταία χρόνια έχει παραστάσεις από εθνικές κατηγορίες της Γερμανίας.

Ο 22χρονος γκολκίπερ ξεκίνησε την καριέρα του από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών, από κει πήγε στον Άρη Θεσσαλονίκης Κ17.

Την περίοδο 2011- 2012 αγωνίστηκε με επιτυχία στη Δόξα Μελισσίου, Α1 Πέλλας. Οι καλές εμφανίσεις τον έφεραν τα επόμενα δυόμιση χρόνια να αγωνισθεί σε τρεις ομάδες της Γερμανίας, (Γ’ – Δ’ Εθνική).

Το 2012-13 στην Rot Weiss Walldorf, 19 συμμετοχές, το 2013 -14 Opel Russel Sheim 26 συμμετοχές και το 2014 SKG Walldorf 29 συμμετοχές. Επέστρεψε στην Ελλάδα, στην παλιά του ομάδα, Δόξα Μελισσίου, για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία. Αμέσως μετά έδωσε Πανελλήνιες εξετάσεις περνώντας Γεωτεχνολογία στα ΤΕΙ Κοζάνης. Ταυτόχρονα με τις Πανελλήνιες εξετάσεις που έδινε αγωνίσθηκε σε 9 παιχνίδια με τον Μέγα Αλέξανδρο Εσώβαλτας.

Χωρίς τίτλο

Τέλος ο Μάλτζαρης!

Παρελθόν από την ομάδα του Εορδαϊκού αποτελεί ο Λαρισαίος τερματοφύλακας Βασίλης Μάλτζαρης, ο οποίος δεν μακροημέρευσε στην ομάδα της Πτολεμαϊδας.

Σύμφωνα με το athleticlarissa.gr, ο νεαρός πορτιέρο που κατά το παρελθόν είχε αγωνιστεί στην ΑΕΛ και στον Δωτιέα Αγιάς, ξεκίνησε την χρονιά στην ομάδα του Παναργειακού από την οποία έφυγε λόγω κακών συνθηκών στην ομάδα και κατέληξε στον Εορδαϊκό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected