Κατηγορίες
Basket

Σοκ στα Σκόπια, ο Μουρ εξέπνευσε την ώρα της προπόνησης!

mooreΟ Κάμερον Μουρ, ο οποίος πέρσι έφτασε μια ανάσα από τα Τρίκαλα, άφησε την τελευταία του πνοή στην πρώτη προπόνηση που έκανε στα Σκόπια, με τη νέα του ομάδα. Είχε “κοπεί” από τα Τρίκαλα λόγω προβλήματος στην καρδιά.

Σοκ έχει προκαλέσει στα Σκόπια η είδηση του θανάτου του Κάμερον Μουρ, ο οποίος είχε συμφωνήσει με την Οχρίδα. Ο Αμερικανός φόργουορντ άφησε την τελευταία του πνοή κατά την πρώτη του (!) προπόνηση με την Οχρίδα, σε μια ιστορία που προκαλεί πολλά ερωτηματικά.

Σύμφωνα με το Sport24, ο 26χρονος παίκτης είχε περάσει όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, δείχνοντας έτοιμος να ενισχύσει τη νέα του ομάδα. Αυτό που όμως προκαλεί τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι πως στη διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου, είχε “κοπεί” από τα Τρίκαλα επειδή διεγνώσθη με σοβαρό καρδιακό πρόβλημα, που δεν του επέτρεπε να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο.

Γι αυτόν τον λόγο είχε αποφασιστεί να μην προχωρήσει περαιτέρω η περίπτωσή του, υπό τον φόβο περαιτέρω προβλημάτων στην υγεία του. Στην Οχρίδα όμως, αναφέρουν ότι πέρασε κανονικά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και γι αυτό πάτησε το παρκέ. Στην πράξη αποδείχθηκε πως δεν ήταν έτοιμος για κάτι τέτοιο, με την ιστορία του να ολοκληρώνεται με τον πλέον τραγικό τρόπο.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, μόλις κατέρρευσε στο παρκέ (μετά από ένα σπριντ), διεκομίσθη άμεσα στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου απλά επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει η νεκροψία προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected