Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Ατρόμητος Διαβατού 3-2

14618640_676924275799731_1200640761_o (1)

Μια ακόμη πολύ καλή εμφάνιση για τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, που μετά τις συνεχόμενες νίκες και το αήττητο που διατηρεί στις πρώτες 5 αγωνιστικές, βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 11 βαθμούς, έναν πίσω από την κορυφή.

Η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά, μετά από ένα ημίχρονο στο οποίο ο Ατρόμητος έδειξε το γνωστό του συμπαγές πρόσωπο, κατάφερε να φέρει τα πάνω – κάτω στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να προηγηθεί γρήγορα με 3-1 και να βάλει τις βάσεις για την τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Σταύρου Κωστογλίδη προηγήθηκε στο 23′ και κράτησε το προβάδισμα στα πρώτα 45 λεπτά, αλλά αιφνιδιάστηκε στις αρχές του δευτέρου μέρους και με συνεχόμενα λάθη στο κρίσιμο δεκάλεπτο, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά… Ο ΓΑΣ, όπως σε όλα τα παιχνίδια εντός έδρας, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να επιβάλει τον ρυθμό του. Πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, κράτησε περισσότερο τη μπάλα στα πόδια και απείλησε πρώτη φορά την εστία του Μανιόπουλου στο 17′ όταν ο Μπρέγκου βρέθηκε μόνος απέναντι από τον πορτιέρο του Ατρόμητου, ο οποίος όμως τον πρόλαβε και απομάκρυνε.

Το γκολ όμως που έψαξε ο ΓΑΣ, ήρθε από την άλλη πλευρά και συγκεκριμένα στο 23′ με σκόρερ τον Αντώνη Αρβανιτίδη, ο οποίος με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα αρχικά στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Κασαπίδη που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Δύο λεπτά αργότερα, ο ΓΑΣ προσπάθησε να απαντήσει με τον Τενεκετζή, ο οποίος μετά από ωραία σέντρα του Βούλγαρη έκανε την κεφαλιά η οποία όμως κατέληξε λίγα εκατοστά από το δοκάρι του Μανιόπουλου.

Μέχρι την ανάπαυλα, ο Ατρόμητος με πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία, κράτησε μακριά τα ατού του ΓΑΣ που ναι μεν είχε την κατοχή αλλά δεν κατόρθωσε να γίνει απειλητικός στα αντίπαλα καρέ.

14618873_676924325799726_81179284_o

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους και μετά τις απαραίτητες…νουθεσίες στα αποδυτήρια από πλευράς Δημήτρη Χαλκιά, ο ΓΑΣ παρουσιάστηκε μεταμορφωμένος. Η είσοδος μάλιστα του Πέτγαζλη έδωσε επιθετική πνοή στους “κιτρινομπλέ”, οι οποίοι μέσα σε 10 λεπτά κατάφεραν να πετύχουν τρία τέρματα.

Αρχικά στο 56′ όταν ο Μωυσίδης εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά και ο Μπρέγκου, με το γόνατο πιο πολύ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μανιόπουλου που αιφνιδιάστηκε. Δύο λεπτά αργότερα και ενώ ο Ατρόμητος προσπάθησε να αναδιοργανωθεί από το γκολ που δέχτηκε, ο Πέτγαζλης βρήκε ωραία τον Βούλγαρη που κινήθηκε γρήγορα στην αντίπαλη άμυνα και με πλασέ έστειλε τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα, κάνοντας παράλληλα και την ανατροπή στο σκορ.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους “κυανόλευκους”, στο 66′ οι δύο πρωταγωνιστές του δεύτερου γκολ άλλαξαν ρόλους και ο Πέτγαζλης αυτή τη φορά με κεφαλιά “έγραψε” το 3-1.

Ακολούθησε ένα 15λεπτο με πάρα πολλές επιθετικές ενέργειες εκατέρωθεν, δεδομένου και πως το παιχνίδι είχε ανοίξει όπως ήταν φυσιολογικό, με τον ΓΑΣ να φτάνει κοντά στο 4-1 σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις.

Στο 90ο λεπτό, σε μια φάση διαρκείας στα καρέ του Κασαπίδη, ο Τσιολάκης σούταρε και η μπάλα βρήκε το χέρι του Ρίσσου. Ο ρέφερι κ. Λαζάρου έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα και την εκτέλεση ανέλαβε ο Παγγούρας, ο οποίος σημάδεψε σωστά.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Λιλιόπουλος για τον Ατρόμητο (σε μαρκάρισμα στον Παπαδή) και μάλιστα στο 90+3′ οι “κυανόλευκοι” θα μπορούσαν να “κλέψουν” τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά η κεφαλιά του Παπαδόπουλου κατέληξε άουτ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λαζάρου, με βοηθούς τους κ.κ. Παζαρτζικλή και Χαλατζιούκα

Συνθέσεις

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Κασαπίδης, Κοτζαχρήστος (78′ Θεοδοσιάδης), Τσίπης (46′ Πέτγαζλης), Θεοδωρόπουλος, Τενεκετζή, Ρίσσου, Φρέντι, Βούλγαρης (74′ Κακούδης), Παπαδής, Μπρέγκου, Μωυσίδης.

Ατρόμητος Διαβατού : Μανιόπουλος, Παγγούρας, Μουρατίδης, Βοργιατζίδης, Δαλήγγαρος, Φαρμάκης, Λιλιόπουλος, Ζερδαλής, Τσιολάκης, Αρβανιτίδης, Κλάψης (62′ Παπαδόπουλος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected