Κατηγορίες
ΕΠΣ Πέλλας

Δόξα Μαυροβουνίου – Απόλλων Κρύας Βρύσης 2-1 (αποτελέσματα 1ης αγωνιστικής ΕΠΣ Πέλλας)

14601049_1385771208117784_7763520254267344801_n

Δεν θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερο η νεοφώτιστη Δόξα Μαυροβουνίου, που επικράτησε με σκορ 2-1 του Απόλλων Κρύας Βρύσης, που πέρσι εκπροσώπησε την Πέλλα στη Γ Εθνική!

Οι “μπλε” εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν στο παιχνίδι και άντεξαν την πίεση των φιλοξενούμενων, που είχαν με την υπεροχή και τις περισσότερες καλές στιγμές, ωστόσο δεν τις μετουσίωσαν σε τέρματα.

Ο έμπειρος Μουρουζίδης ήταν αυτός που ουσιαστικά έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, καθώς πέτυχε και τα δύο γκολ της Δόξας ενώ για τον Απόλλων σκόραρε στο 88′ ο Πετρίδης, με γκολ για highlight!

Αναλυτικά το φιλμ της αναμέτρησης

14′ Ωραία πάσα του Πετρίδησ στον κενό χώρο για τον Βούλγαρη, ο τελευταίος βρέθηκε τετ τα τετ με τον Καμπαλή, αλλά το πλασέ του κατέληξε πάνω στον τερματοφύλακα.

34′ Φάση διαρκείας στα καρέ του Καμπαλή, το πλασέ του Πετρίδη αποσόβησε τελευταία στιγμή αντίπαλος αμυντικός.

40′ Ωραία ατομική προσπάθεια του Νάτση από τα δεξιά μπήκε στη μεγάλη περιοχή, το σουτ που επιχείρησε όμως απέκρουσε ο Σκαπέρδας

42′ Νέο τετ-α-τετ το Βούλγαρη και πάλι ο Καμπαλής σε ετοιμότητα.

59′ ΓΚΟΛ! Λάθος στο χώρο του κέντρου για τους φιλοξενούμενους, ο Μουρουζίδης με ατομική προσπάθεια και ιδανικό τελείωμα, άνοιξε το σκορ (1-0)

64′ ΓΚΟΛ! Νέα εξαιρετική προσπάθεια του Μουρουζίδη από δεξιά, με δυνατό σουτ έδωσε μεγαλύτερο προβάδισμα στην ομάδα του (2-0)

74′ Δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον Παπαδόπουλο Γ. και αποβολή.

88′ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Γκόγκου από αριστερά, ο Πετρίδη με εντυπωσιακό σουτ έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δεξί κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα (2-1.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καρατζάς,  με βοηθούς τους κ.κ. Ταγκαλίδη και Δέλλιο.

Συνθέσεις

Δόξα Μαυροβουνίου : Καμπαλής, Κατριτζόγλου, Σιδέρης, Τουρατζίδης, Νάσης (86′ Τάντης), Λέσι, Φανιάδης Αντωνιάδης, Ζαχαριάδης, Μουρουζίδης (71′ λ.τ. Ελέζι) , Παπανικολάου (63′ Μουρατίδης).

Απόλλων Κρύας Βρύσης : Σκαπέρδας, Γαβριηλίδης, Κουτρούμπαλος, Τιόπτσης (85′ Σερβετάς), Τσιρακίδης, Ευθυμίου (62′ Γκόγκος), Παπαδόπουλος Γ., Πετρίδης, Βούλγαρης, Τσίκος, Μπουρδάνος (71′ Βαμβακίδης).

Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας στην Α1 Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Πέλλας

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Δόξα Μελισσίου  4-1

Δόξα Μανδάλου – ΑΣ Προμάχοι  2-2

Δόξα Μαυροβουνίου – Απόλλων Κρύας Βρύσης  2-1

Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας – Νίκη Καλής  3-0

Δόξα Εξαπλάτανου – Φίλιππος Σταυροδρομίου  3-0

Άρης Αμπελείων – Εθνικός Γιαννιτσών  0-1

Μέγας Αλέξανδρος Αρσενίου – Εδεσσαϊκός  0-3

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected