Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μελίκης – Θύελλα Σταυρού 2-0

14468386_10207357490718805_4408507978814887741_o

Ένα πολύ καλό παιχνίδι, κυρίως μέχρι το 65′ παρακολούθησαν οι φίλαθλοι που έδωσαν το παρόν στο Δημοτικό Γήπεδο Μελίκης.

Ο Φίλιππος συνέχισε το νικηφόρο του σερί από την αρχή του πρωταθλήματος καθώς απέσπασε το 4ο ροζ φύλλο αγώνα σε ισάριθμα ματς, ενώ διαθέτει την καλύτερη επίθεση μέχρι στιγμής με 11 γκολ.

Η ομάδα του Αντώνη Παρσόπουλου είχε την ουσία στο χθεσινό παιχνίδι, σε αντίθεση με τους “πράσινους” που δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν. Σε ένα τέτοιο ματς άλλωστε δεν συγχωρείται η αστοχία κι αυτό το πλήρωσε η ομάδα του Δημήτρη Γιουρόπουλου, που στα πρώτα 20 λεπτά έφτασε σε τρεις περιπτώσεις κοντά στο γκολ, αλλά τα σουτ ων Δεμερτζίδη, Κατσιγιαννόπουλου και Κατσαπελίδη δεν βρήκαν στόχο.

Και επειδή ο Φίλιππος έχει αποδείξει ότι επιθετικά μπορεί να κάνει ανά πάσα στιγμή τη ζημιά, στο 23ο λεπτό, μετά από μια εξαιρετική ομαδική προσπάθεια και ασίστ, ο Παρσόπουλος πλάσαρε ιδανικά τον Χαρίση και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Το τέρμα αυτό αφύπνισε τους “ερυθρόλευκους”, που προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τους φιλοξενούμενους, ωστόσο οι όποιες προσπάθειες κατέληξαν είτε πάνω στον Χαρίση είτε μακριά από την εστία.

Στο δεύτερο μέρος, η Θύελλα ξεκίνησε το ίδιο δυνατά όπως στην αρχή και απείλησε δύο φορές τον Τσιώμο, όμως στο 57′ οι ελπίδες της Θύελλας “ψαλιδίστηκαν” κατά πολύ καθώς ο Γιώργος Κατσαπελίδης δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Ανδρίτσος έδωσε τη χαριστική βολή στους αντιπάλους και παράλληλα σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ ο ίδιος έφτασε τον Πιτσάβα στην πρώτη θέση των σκόρερ του ομίλου με 4 γκολ.

Από το σημείο εκείνο και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, το ματς έχασε σε πολύ μεγάλο βαθμό τον ρυθμό του και κυριάρχησαν οι προσωπικές μονομαχίες αλλά και τα δυνατά μαρκαρίσματα. Στο 77′ ο Φίλιππος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Αναστασόπουλου, στο οποίο όμως αστόχησε ο Πιτσάβας (απέκρουσε ο Χαρίσης), ενώ στο 88′ είχε δοκάρι σε δυνατό σουτ του Ντόβα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βαράγκας, με βοηθούς τους κ.κ. Ασβεστάρα και Βαλκάνο.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μελίκης : Τσιώμος Κ., Ντόβας, Τεγούσης, Πιτσάβας, Παρσόπουλος, Ανδρίτσος, Μαμουτόπουλος, Καραγκιζόπουλος (78′ Τσιώμος Α.), Αναστασόπουλος, Βενιόπουλος (32′ λ.τ. Καμπάς), Κουκουλιάνδρας (56′ Τσιανόπουλος)

Θύελλα Σταυρού : Χαρίσης, Ριστέμογλου (53′ Ισλάμι), Κούνιος (72′ Δαουκόπουλος), Τσορακλίδης (81′ Σαρρηκυριακίδης), Μυλωνάς Αχ., Σταυρίδης, Παπαδόπουλος, Δεμερτζίδης, Κατσιγιαννόπουλος, Νεστορόπουλος, Κατσαπελίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected